Τηλεόραση|07.04.2021 18:57

Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση: Ο παίκτης έφυγε με μανούρα από το Survivor

Newsroom

Ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά το συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση των τεσσάρων υποψήφιων σχολιάζει την αποχώρηση που θα δούμε απόψε (07/4) στο «Survivor 4». Τριαντάφυλλος, Κώστας Ασημακόπουλος, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς είναι οι υποψήφιοι ανάμεσα στους οποίους το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε την επόμενη αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης. Την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας είχε κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ τη δεύτερη ασυλία πήρε από την ομάδα των Μπλε, ο Κόρο. Στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα άναψαν εκ νέου μεταξύ Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλου, ενώ ο ηθοποιός «τα έβαλε» και με Ηλία και Τζέημς που έχουν έρθει κοντά στην παραλία. Ο Γιώργος Λιανός όπως κάθε φορά σε ρόλο «πυροσβεστικό».

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Κεφαλά: Τα κορίτσια του Survivor είναι σαν τον Σουγκλάκο - Μόνο εγώ ξεχωρίζω

Οι τέσσερις παίκτες σχολίασαν την χθεσινή υποψηφιότητα λέγοντας στο συμβούλιο του νησιού (06/4). Ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε με ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου το οποίο και τραγούδησε «100 φορές κομμάτια, έγινα για σένα μια βραδιά... εδώ υπάρχουν πολλά μάτια που θέλουν να με δουν να φεύγω. Ο κόσμος θα το αποφασίσει. Θέλω να παραμείνω. Έχω φάει ξύλο στο παιχνίδι, κρατάω πάντα στη ζωή μου μικρό καλάθι, ό,τι θέλει ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός «μαρτύρησε» την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης

Η Χριστίνα είπε ότι έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και ότι παρά την πείνα αισθάνεται δυνατή. ΟΑλέξης Παππάς πιστεύει ότι ο κόσμος είναι πιο σοφός από τους παίκτες. «Έλεγα την αλήθεια ξερά και θα συνεχίσω να τη λέω, όσο κι αν πονάει κάποιους. Με ψηλά το κεφάλι έχω φτάσει μέχρι εδώ και όποια και να είναι η απόφαση του κόσμου, με ψηλά το κεφάλι θα τη δεχθώ» είπε ο Παππάς. «Ζητάω ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο ζαχαροπλάστης Κώστας που θεωρεί τον εαυτό του αληθινό Survivor: «Είμαι παρών και αντιμετωπίζω όλους και όλα, δεν κρύβομαι όπως ο Τριαντάφυλλος» είπε ο Κώστας.

Ο Γιώργος Λιανός σήμερα το πρωί (07/4) μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera αποκάλυψε πως ο παίκτης που αποχώρησε, έφυγε με... μανούρα και πολλοί υπέθεσαν πως πρόκειται για τον Αλέξη Παππά ή τον Κώστα Παπαδόπουλο. «Και τους τέσσερις παλτά τους βγάλανε. Έφυγε με καντήλια γιατί συνήθως λέμε θα κάνουμε συμβούλιο στις 10.00 και σήμερα το κάναμε 1:15» είπε ο Λιανός. Από την άλλη η Φαίη Σκορδά, αλλά και ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος προέβλεψαν πως απόψε δεν αποχωρεί ούτε ο Αλέξης ούτε ο Κώστας, αν και κανείς δεν γνωρίζει ποιος αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τριαντάφυλλος «εναντίον» Αλέξη Παππά - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και το «αγκάθι» του ριάλιτι

Γιώργος ΛιανόςαποχώρησηSurvivorSurvivor 4