Τηλεόραση | 21.04.2021 16:35

Πατέρας Τζέιμς: «Είναι δυνατόν να φοβάται τον Αλέξη Παππά; Δεν φοβήθηκε τον Ατλαντικό»

Newsroom

Ο πατέρας του Τζέημς Καφετζή μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» για τη συμμετοχή του γιου του στο «Survivor 4» και για τις επιθέσεις που δέχεται από τον Αλέξη Παππά μέσα στο ριάλιτι. 

«Μια χαρά είναι ο James. Αν δεν τον φάει ο Παππάς, θα είναι μια χαρά. Ο Παππάς τον ζηλεύει, είναι πιο έξυπνος ο μικρός και τον ζηλεύει. Είναι δυνατόν να φοβάται ο James τον Παππά; Εδώ δε φοβήθηκε 20 μέρες στον Ατλαντικό, θα φοβηθεί τώρα τον Παππά;» είπε ο πατέρας του «πρίγκιπα» James.

Και συνέχισε: «O James έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Πήγε στο Survivor, επειδή εγώ ήμουν βατραχάνθρωπος στον στρατό. Και επειδή τον κυνηγούσα, πήγε για να αποδείξει σε μένα ότι είναι και αυτός δυνατός. Ο Τριαντάφυλλος ο Ροδίτης είναι ένα καλό παιδί αλλά παρασύρεται από τον Παππά. Αυτό είναι όλο. Αν ταιριάζουν με τον James μετά το παιχνίδι θα κάνουν παρέα» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Τζέημς.

Ο James μάζεψε την ομάδα των Μπλε εκτός από την Μαριαλένα να σχεδιάσουν την στρατηγική τους

Ο Τζέημς σε μια κίνηση ματ μάζεψε την ομάδα των Μπλε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) εκτός από τη Μαριαλένα, ώστε να σχεδιάσουν τη στρατηγική τους αναφορικά με τον Αλέξη. «Σας φωνάξαμε εδώ και δεν φωνάξαμε τη Μαριαλένα γιατί ό,τι πούμε θα πάει να το πει στον Σάκη. Αυτό που συζήτησα το πρωί με τον Νίκο είναι ότι επειδή έκανε κωλοτούμπα ο Σάκης και έκανε πάσο θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνω εγώ το ίδιο με τον Αλέξη. Με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτό, σε κάθε Συμβούλιο τρώω επιθέσεις, με έχει κουράσει πάρα πολύ και εμένα και τον Νίκο. Και έχουμε καταλάβει ότι έχει κουράσει και εσάς. Αυτό που σκέφτομαι για μένα προσωπικά είναι ότι δεν είναι έξυπνη κίνηση να βγω υποψήφιος τώρα, επειδή ο Αλέξης θα έβγαινε ούτως ή άλλως γιατί αγωνιστικά είναι αδύναμος. Αλλά σε περίπτωση που χάσουμε, θέλω αυτός που θα πάρει την ατομική ασυλία να με δώσει. Εγώ δεν θα παίξω στην ατομική ασυλία. Ο τρόπος να μπει ένα τέλος είναι να βγω εγώ εναντίον του Άλεξ» είπε ο Τζέημς.

Η αποχώρηση της Τετάρτης θα φέρει λύσεις! Θα παραμείνει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor ή θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο;

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Με τον Αλέξη Παππά ήταν να παντρευτούμε τον Μάρτιο» λέει η κούκλα σύντροφός του

Αλέξης ΠαππάςΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor 4