Τηλεόραση|17.05.2021 10:28

Survivor 4: Εκτός ριάλιτι ο Νίκος Μπάρτζης - Πονάω πάρα πολύ, δεν σκέφτομαι τα λεφτά

Newsroom

Τα spoiler για την αποχώρηση του αγρότη Νίκου Μπάρτζη από το «Survivor 4», αμέσως μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή βγήκαν αληθινά. Στο έκτακτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, την ανασύσταση των ομάδων και τη νέα εποχή στην οποία μπαίνει το ριάλιτι. Η ανακοίνωση ότι το παιχνίδι γίνεται ατομικό ήταν κάτι που περίμεναν οι παίκτες, αλλά η «αντεπίθεση» του Ντάφυ στον στίβο μάχης τους άφησε όλους άναυδους. Ποιες είναι οι νέες ομάδες του Survivor;

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πτώση στα νούμερα μετά την αποχώρηση του James - Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

«Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω σκεφτόμουνα ότι σε περίπτωση που δεν θα μπορούσα να παίξω και όντως πονάω πάρα πολύ, δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας, δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο να παίζουν οι άλλοι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω αγωνιστεί στις ατομικές ασυλίες δεν το βρίσκω σωστό και για τα παιδιά» είπε ο Νίκος Μπάρτζης, μην αντέχοντας τον τραυματισμό του και χαιρέτησε τους Survivors στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η παίκτρια την οποία αγκάλιασε και της είπε εμφατικά ότι μπορεί μα την »ψυχή» της να κερδίσει το ριάλιτι. 

Η αποχώρηση του Μπάρτζη άφησε μόνο τρεις παίκτες στην μπλε ομάδα, τον Κόρο, τη Μαριαλένα και την Ελένη. «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Νικητές της δοκιμασίας ο Ηλίας και η Καρολίνα, οι οποίοι και δημιούργησαν τις νέες τους ομάδες. Στους κόκκινους του Ηλία θα αγωνίζονται οι: Σάκης, Ασημακόπουλος, Νικολέτα και Ελένη, ενώ στους μπλε θα παίζουν οι: Καρολίνα, Μαριαλένα, Κόρο και Ντάφυ. Έκπληξη του αγώνα ο Τριαντάφυλλος που πήρε δύο νίκες και άφησε τους πάντες άναυδους, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του στη γυναίκα του.

Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία…

«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία…» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Εντωμεταξύ, το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5), ο νεαρός πρώην παίκτης του «Survivor» James Καφετζής επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου και κατάγεται. Ωστόσο, οι κάτοικοι του νησιού του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο και τον υποδέχτηκαν με…. «πριγκιπικές τιμές». Φώναζαν συνθήματα, είχαν δυνατή μουσική, ενώ καπνογόνα και πυροτεχνήματα συμπλήρωναν το εορταστικό κλίμα. Ανάμεσα στο πλήθος, βρισκόταν και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε έρθει αρκετά κοντά με τον James και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης που αποχώρησε από το Survivor 4

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Μπήκε στο «Survivor» γιατί πίστεψε ότι είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη. 

Διαβάστε επίσηςJames Καφετζής: Με συνθήματα, καπνογόνα και δυνατή μουσική τον υποδέχτηκαν στη Ρόδο

Τζέημς ΚαφετζήςΝίκος ΜπάρτζηςαποχώρησηSurvivorSurvivor 4