Τηλεόραση|22.05.2021 13:19

Στράτος Τζώρτζογλου για Φάρμα: Το λουμπάγκο του Ιατρόπουλου και οι δίδυμες προς αποχώρηση

Newsroom

Έφυγες νωρίς από τη Φάρμα... είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον καλεσμένο της, Στράτο Tζώρτζογλου, το πρωί του Σαββάτου (22/5) στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. Ο ηθοποιός ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι και από τη στιγμή που αποχώρησε πολλοί είπαν ότι το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του. Μπορεί τα spoilers να αποκάλυψαν ότι ο νικητής είναι ο Κώστας Γκρέκας, αλλά μέχρι να δούμε το φινάλε, πολλά θα συμβούν στον αχυρώνα της Φάρμας. Η αποχώρηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ήταν έκπληξη, αλλά μεγαλύτερη έκπληξη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στις δίδυμες παίκτριες του ριάλιτι, για την επόμενη αποχώρηση.

Διαβάστε επίσηςΣτράτος Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Ξυπνάω το πρωί και νιώθω ευγνωμοσύνη ότι μπορώ να αναπνεύσω.Το θεωρούμε δεδομένο αλλά δεν είναι. Αν είσαι ερωτευμένος δεν έχεις ηλικία. Όταν δεν είσαι ερωτευμένος αρχίζει και γερνάς. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στον πρώτο μου έρωτα. Βλέπεις τη σύντροφό σου κάθε μέρα και αρχίζεις να τη θεωρείς δεδομένη. Βλέπεις ελαττώματα, αρχίζουν κάποια πράγματα σε ενοχλούν. Πρέπει να δουλέψεις το "εγώ" σου, να μπορέσεις να καταλάβεις ότι τα σκοτάδια που βλέπεις τον άλλον είναι τα δικά σου. Εγώ στη Φάρμα κοιτούσα από ό,τι με ενοχλούσε στον καθένα, τι από όλα αυτά έχω εγώ, να το κοιτάξω σε μένα». 

Στράτος Τζώρτζογλου: Εκεί που το 'χεις ο Θεός θα σου πει "αγοράκι μου hasta la vista"

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι συνονθύλευμα απίστευτων λαθών. Έχω κάνει απίστευτες αποτυχίες, σε πάρα πολλά πράγματα, πάντα ήθελα να έχω καλή πρόθεση και να επικοινωνήσω, αλλά μπορούσα να καταλήξω σε καβγά. Γιατί ο τρόπος μου ήταν έντονος, μου έβγαινε ο εγωισμός και η υπερηφάνεια, αλλά είχα πάντα καλή πρόθεση. Άπειρα λάθη έχω κάνει, παντού στις δουλειές σε σχέσεις. Ευτυχώς που υπάρχω ακόμα και υπάρχουν οι άνθρωποι που με έχουν συγχωρέσει και έχω συγχωρέσει και εγώ τον εαυτό μου.

Τις επιτυχίες καλό είναι να μην τις θυμάσαι, γιατί αρχίζει η υπερηφάνεια, η αυταρέσκεια και η αλαζονεία. Η ζωή θα σου φέρει εκπλήξεις. Εκεί που το 'χεις ο Θεός θα σου πει "αγοράκι μου hasta la vista baby" και θα σου τη φέρει. Όταν δεν γυμναζόμαστε πνευματικά αρχίζει η αυταρέσκεια και οι εγωισμοί. Και βουλιάζεις πνευματικά και την τρως. Είναι απαραίτητο να μαθαίνεις πάντα από το πολύ ξύλο».

Για τη Φάρμα ο Τζώρτζογλου είπε: «Εγώ είπα δεν θα πεινάσω στη Φάρμα. Επιτέθηκα στην πείνα από την αρχή, έμεινα νηστικός τις πρώτες μέρες και μετά και λίγο να έτρωγα, χόρταινα. Αυτό το κάνουμε και στο Άγιο Όρος όταν κάνεις 40 ημέρες νηστεία. Η παραγωγή μάς έδινε και σωστά φαγητά για να μπορείς να διατηρήσεις βιταμίνες και πρωτεΐνες χωρίς να τρως πολύ. Μας πρόσεχαν 150 άνθρωποι. Παρακολουθούσαν και από τις κάμερες και άμα η συμπεριφορά σου άλλαζε, σταματούσαν». 

Οι εξελίξεις στη Φάρμα και η επόμενη αποχώρηση

Ντούπης και Ιατρόπουλος συζητούν για την Κατσογρεσάκη, ενώ Θανάσης Πάτρας και Κάτια Δέδε τσακώνονται με την blogger να κλαίει στην κάμερα της Φάρμας. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αρχηγός, γιατί κέρδισε την Κάτια Δέδε στη μονομαχία. Ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και κερδίζει την ασυλία αυτή την εβδομάδα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ υπηρέτες είναι για τελευταία φορά η Φένια και ο Μπίλυ. Φένια και Κάτια Δέδε πάλεψαν στο στίβο μάχης και η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία ήταν η Κάτια Δέδε. Επική θα είναι η μονομαχία ανάμεσα στις δίδυμες  Έλενα και Φένια Τσικιτίκου για την αποχώρηση.

Οι δίδυμες αδερφές, Έλενα και Φένια Τσικιτίκου κατάγονται από τη Νάουσα και είναι χορεύτριες – χορογράφοι και γυμνάστριες. Η ενασχόληση των γονιών τους με τον χορό και τη γυμναστική τις ώθησε να ασχοληθούν κι αυτές από μικρή ηλικία με τον χώρο. Στα 18 τους, οι 2 αδελφές μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη και σπούδασαν στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς και σε Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού.

Η Έλενα και η Φένια έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικό show χορού, όπου η Έλενα κέρδισε 3ετή υποτροφία για σπουδές χορού σε γνωστή σχολή της Μεγάλης Βρετανίας. Οι δίδυμες μετακόμισαν παρέα στο Λονδίνο και έμειναν εκεί για 5 χρόνια, εξελίσσοντας τις γνώσεις και την τεχνική τους. Στη συνέχεια, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ και αμέσως μετά αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χορό. Μέχρι σήμερα έχουν χορογραφήσει πολλά γνωστά καλλιτεχνικά δρώμενα και έχουν χορέψει στο πλευρό των πιο γνωστών καλλιτεχνών της Ελλάδας (μεταξύ άλλων Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Δέσποινας Βανδή, Νίκου Οικονομόπουλου).

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες, αυτό άλλωστε το μαρτυρεί και η κοινή τους πορεία. Νιώθουν ότι έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που επικοινωνούν, ακόμη κι όταν τους χωρίζει μεγάλη απόσταση. Χρησιμοποιούν συχνά την ομοιότητά τους για να κάνουν πλάκα στους φίλους τους, αφού ακόμα και οι φωνές τους είναι παρόμοιες. Δυστυχώς μία από τις δύο θα είναι η επόμενη αποχώρηση της Φάρμας.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι - Κερδίζει τα 50.000€

Μιχάλης ΙατρόπουλοςspoilerαποχώρησηΦάρμαΣτράτος Τζώρτζογλου