Τηλεόραση|05.06.2021 17:18

Φάρμα αποχώρηση: Εκτός ριάλιτι η Μαρία Μιχαλοπούλου - Με μπλε μαλλιά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Newsroom

Μπορεί σύμφωνα με τα spoiler να γνωρίζουμε τον νικητή της «Φάρμας», ο οποίος κερδίζει ένα αυτοκίνητο και 50.000 ευρώ μετρητά, όμως μέχτι την ανακοίνωση έχουμε ακόμα λίγο δρόμο. Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα« του Open σχολιάστηκαν οι εξελίξεις στο ριάλιτι, οι μονομάχοι και η αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά από μία δύσκολη αναμέτρηση και ένα μοιραίο λάθος. Την 13η εβδομάδα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, λίγο πιο κοντά στο φινάλε, οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες, κόντρες και τους «μουσικούς κορμούς».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα στις επάλξεις και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Διαβάστε επίσηςΦάρμα αποχώρηση: Έφυγε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Εκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό

«Τα συναισθήματά μου τώρα που φεύγω για δεύτερη φορά από τη "Φάρμα" είναι αρκετά έντονα. Είμαι συγκινημένος, ευτυχισμένος και πλήρης. Είχα να νιώσω πολλά χρόνια πλήρης. Επιβεβαιώθηκα για τον τρόπο συμπεριφοράς που έχω. Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται από την υπομονή του, όταν δεν έχει τίποτα και η συμπεριφορά του, όταν έχει τα πάντα. Εδώ μέσα δεν είχαμε τίποτα, αλλά είχαμε τα πάντα» είχε πει στην αποχώρησή του ο Ιατρόπουλος που θεωρεί πως στον τελικό θα βρεθούν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Κώστας Γκρέκας, ο Ντούπης, αλλά και η Χριστίνα. 

5 δοκιμασίες, χαμένη η Μαρία Μιχαλοπούλου 

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (4/6) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε στο γράμμα του ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο τον Ντούπη και η ψηφοφορία έδειξε ως δεύτερο μονομάχο τον Θανάση Πάτρα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και τη νίκη πήρε τελικά ο Ντούπης. Στη συνέχεια υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Κάτια Δέδε, ενώ αυτή με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της, την Μαρία Μιχαλοπούλου. Οι δυο κοπέλες αγωνίστηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που βαθμολογήθηκαν διαφορετικά από τη δεύτερη μονομάχο κι ο αγώνας τους είχε αρκετές ανατροπές. Στο πιο κομβικό σημείο του αγωνίσματος τους περισσότερους βαθμούς κέρδισε η Κάτια Δέδε για κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Κώστας Γκρέκας δηλώνει: «Ορισμένα παιδιά στη Φάρμα είναι από την αρχή μαζί έχουν δεθεί πιο πολύ και εμένα μπορεί να με βλέπουν σαν απειλή».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με μπλε μαλλιά - λόγω της συμμετοχής του σε μια διαφημιστική καμπάνια όπως εξήγησε -  και σχολίασε τις εξελίξεις στη «Φάρμα» και τα όσα έζησε στο αγροτικό ριάλιτι, στο οποίος είναι τελικά χαρούμενος που συμμετείχε - αν και στην αρχή είχε πολλές αμφιβολίες.

Για την αποχώρηση της Μαρίας είπε: «Η Μαρία είναι παιδί, και τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν είχε ευελιξία μέσα στο παιχνίδι και θεώρησα σωστό να την προστατέψω. Ο Ντούπης είναι το πιο καθαρό, αγνό και γνήσιο παιδί που υπήρχε εκεί μέσα. Είναι πολυεργαλείο. Του εύχομαι "καλή επιτυχία" να πάει καλά γιατί είναι αγωνιστής και μαχητής. Είναι πολύ έντιμος άνθρωπος». Αναφορικά με τον Ντούπη και την Κυριακή, ο Ιατρόπουλος απάντησε: «Δεν μου αρέσει να μιλάμε τα προσωπικά των άλλων. Μακάρι το αίσθημα του Ντούπη να ισχύει απέναντι στην Κυριακή και να τα βρούνε. Και καλή τύχη στον τελικό». Στο σημερινό επεισόδειο σπάει η τριάδα Κυριακής, Ντούπη, Θεοδωρόπουλου, ενώ ο Σάκης κάνει μια φάρσα που κοψοχόλιασε τους παίκτες της Φάρμας.  

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα» του Open ο Θανάσης Πάτρας αποχωρεί από τη Φάρμα.

Όλες οι ειδήσεις

Έρχονται μεγάλες παραγωγές και βαριές υπογραφές - Τα μεγάλα στοιχήματα των ελληνικών σειρών την επόμενη σεζόν

Φρανκ Σινάτρα: Γιατί πίστευε ότι δολοφόνησαν τη Μέριλιν Μονρόε

Μιμή Ντενίση: Το αστρονομικό ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης μετά τη «Θεοδώρα»

Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

spoilerΣάκης ΤανιμανίδηςΚώστας ΓκρέκαςΜιχάλης ΙατρόπουλοςΜαρία ΜιχαλοπούλουαποχώρησηΦάρμα