Τηλεόραση|09.06.2021 10:22

MasterChef 5 τελικός: «Έχω πάρει όλες τις νίκες, μου λείπουν τα 50.000» λέει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Newsroom

Βραδιά «προκαταρκτικού» τελικού και ένα συγκινητικό reunion είδαμε στο επεισόδιο του «MasterChef 5» το βράδυ της Τρίτης (8/6), μια ανάσα πριν από τη live ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ανάμεσα στην Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής όταν ανοιξαν οι πόρτες του στούντιο και μέσα μπήκαν παλιοί παίκτες και όχι μόνο. Η Μαργαρίτα είδε τον σύντροφό της, τον Χρήστο, και τη μητέρα της που είχε να συναντήσει για χρόνια. Ο Διονύσης είδε τους γονείς του, αλλά και την αγαπημένη του Ανούς. Αστεία και πειράγματα έκαναν τους παίκτες να χαλαρώσουν λίγο πριν την τελική δοκιμασία της Τετάρτης 9 Ιουνίου, που θα αναδείξει τον κάτοχο του τίτλου του «MasterChef» και νικητή των 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Το καλόκαρδο κορίτσι από τη Λέσβο που κέρδισε την καρδιά των τηλεθεατών 

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια της βλέποντας τη μητέρα της, την οποία είχε να συναντήσει από κοντά περισσότερα από τρία χρόνια. «Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν» σημείωσε με ενθουσιασμό η Μαργαρίτα στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» συμπλήρωσε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. O Άγιος Ταξιάρχης έβαλε πολλές φορές το χέρι του εδώ στο MasterChef για να τα πάω καλά. H μαμά μου έφερε ένα κομποσκοίνι από τον Άγιο Ταξιάρχη, αξίζει να το βάλω» είπε η Μαργαρίτα και συμπλήρωσε «Ολα γραμμένα είναι στη ζωή, και η νίκη και η ήττα». Όταν είδε τον σύντροφό της είπε: «Νιώθω πάλι τη μυρωδιά του και την αγκαλιά του. Τώρα νομίζω έχω πάρει όλα τα έπαθλα του MasterChef, μου λείπουν μόνο τα 50.000». 

Μαργαρίτα και Διονύσης έφεραν εις πέρας δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες στο Sani resort της Χαλκιδικής, με πολλές παρασκευές και σύνθετες συνταγές. Το βράδυ της Τρίτης είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα. Ο Διονύσης παρουσίασε ένα μενού με ελληνικές γεύσεις και κυρίαρχο στοιχείο τη φέτα. Το γλυκό του δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. Μπερδεμένη φάνηκε και η Μαργαρίτα που θέλησε να εφαρμόσει κάποιες από τις καινούργιες γνώσεις της και δημιούργησε ένα μενού που δνε είχε.... ξαναφτιάξει. «Δεν βλέπουμε μέχρι στιγμής τη Μαργαρίτα που έχουμε συνηθίσει. Έχασε βασικά όπλα» σχολιάσαν οι κριτές αλλά τους αποζημίωσε το υπέροχο γλυκό της. 

Ο τελικός των τελικών του MasterChef 5 - Διονύσης και Μαργαρίτα αγκαλιάζονται στο φινάλε

Ο 49χρονος σεφ Jason Atherton είναι ο καλεσμένος κριτής του τελικού και εκείνος που θα βάλει τη σφραγίδα της τελικής βαθμολογίας για τον νικητή. Ο σεφ είναι κάτοχος ενός αστεριού Michelin, ήταν δεξί χέρι του Gordon Ramsay στο λονδρέζινο ρεστοράν «Maze» και συμπαρουσιαστής της εκπομπής του Sky Living TV «My Kitchen Rules». Με όλους τους παίκτες στον εξώστη, τους κριτές και τον φιλοξενούμενο σεφ, οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να μαγειρέψουν για την πρωτιά. Σήμερα θα έχουμε τον επόμενο Ελληνα ή Ελληνίδα MasterChef. Κάντε τους εαυτούς σας περήφανους και παλέψετε για τη ζωή σας» είπε ο Jason Atherton και οικριτές έδωσαν την πάσα για την live ανακοίνωση του νικητή του «MasterChef 5».

T

Όλες οι ειδήσεις

Paris Hilton: Την κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία περιγράφει στα απομνημονεύματά της

Νίτσα Σαπουντζή: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική μορφή της μόδας των ’80ς

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

μαγειρικήMasterChefMasterChef 5Μαργαρίτα Νικολαΐδη τελικός MasterChef