Τηλεόραση|09.06.2021 23:23

MasterChef 5 τελικός: Ο Διονύσης Σαρακίνης που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τα 50.000 ευρώ

Newsroom

Πέμπτη και τελευταία μαγειρική δοκιμασία για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef. Βραδιά τελικού η Τετάρτη (9/6) για το «MasterChef 5» και οι τρεις κριτές, Σωτήρης ΚοντιζάςΠάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη για να τους ανακοινώσουν τις τελευταίες μαγειρικές δοκιμασίες, που θα αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους και να αναδειχθεί ο μάγειρας ή η μαγείρισσα που θα πάρει φέτος τα 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Ο 49χρονος σεφ Jason Atherton είναι ο καλεσμένος κριτής του τελικού και εκείνος που θα βάλει τη σφραγίδα της τελικής βαθμολογίας για τον νικητή. Ο σεφ είναι κάτοχος ενός αστεριού Michelin, ήταν δεξί χέρι του Gordon Ramsay στο λονδρέζινο ρεστοράν «Maze» και συμπαρουσιαστής της εκπομπής του Sky Living TV «My Kitchen Rules». Με όλους τους παίκτες στον εξώστη, τους κριτές και τον φιλοξενούμενο σεφ, οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να μαγειρέψουν για την πρωτιά. Σήμερα θα έχουμε τον επόμενο Ελληνα ή Ελληνίδα MasterChef. Κάντε τους εαυτούς σας περήφανους και παλέψετε για τη ζωή σας» είπε ο Jason Atherton και οι κριτές δίνουν την πάσα για την live ανακοίνωση του νικητή του «MasterChef 5».

Τα πιάτα της βραδιάς του τελικού θα έχουν μεγάλη δυσκολία και πολλές τεχνικές. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ανοίξουν οι σφραγισμένοι φάκελοι. Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη ομαδική δοκιμασία του τελικού προηγείται με έναν βαθμό η Μαργαρίτα. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, είναι τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή! 

Διονύσης Σαρακίνης: Ο Πυργιώτης που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Διονύσιος είναι 28 ετών και κατάγεται από τον Πύργο. Στην οντισιόν του ανέφερε ότι εργαζόταν στην Ισπανία στο σκάφος ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες.Εκεί βρέθηκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν και είχε την χαρά και την τιμή να μαγειρέψει για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ιστορία κατάφερε να περάσει στην 2η φάση του bootcamp με δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

Τις τελευταίες ώρες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω στο 2016 , όταν είχαν ξεκινήσει οι εγγραφές για το MasterChef 3 που τελικά το είχε κερδίσει ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Διονύσης είχε κάνει μία ανάρτηση με την οποία μιλούσε αρνητικά όλους όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Πόσοι chef χωράτε σε αυτή την χώρα; Πόσοι δουλεύετε; Πόσο νούμερα είστε;», είχε γράψει.

Ο Διονύσης μπήκε στο MasterChef 5 για τη νίκη και τα 50.000 ευρώ

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησαν οι γονείς του Διονύση (Βασιλική και Αριστείδης) από τον Πύργο. «Υπάρχει αγωνία. Νομίζω πως το αξίζει. Έχει κάνει αγώνα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε στον τελικό, είναι με τη Μαργαρίτα, η οποία είναι και αυτή εξίσου μία πολύ καλή μαγείρισσα. Θα κερδίσει ο καλύτερος και φυσικά για μας ο καλύτερος είναι ο Διονύσης, δεν το συζητάμε» είπε η μητέρα του. «Τον γιο μου τον έχουν για αουτσάιντερ τα social media» είπε ο πατέρας του με τη μητέρα να συμπληρώνει: «Ο Διονύσης είναι τόσο χαμηλών τόνων που δεν θα τον επηρεάσει αν κερδίσει. Να το σκεφτεί εγωιστικά. Νομίζω πως θα συνεχίσει τη ζωή του όπως πριν». Θα είναι ο Διονύσης ο μεγάλος νικητής του τίτλου και των 50.000 ευρώ; Και στο Star οι γονείς του Διονύση μίλησαν για τον γιο τους με υπερηφάνια: «Εύχομαι κάθε γονιός να το ζήσει αυτό. Είμαστε και εμείς πολύ καλοί μάγειρες και από παππούδες. Ο Διονύσης μπήκε στο MasterChef 5 για τη νίκη και τα 50.000 ευρώ».

Ανούς για Διονύση: «Έχει αδικηθεί στον διαγωνισμό από τους συμπαίκτες του

Η Ανούς Χεριμιάν μίλησε για τον τελικό του MasterChef και για τον Διονύση Σαρακίνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι. H Ανούς είχε παραδεχθεί στις κάμερες ότι παρόλο που δεν πήγε στον διαγωνισμό μαγειρικής για να κάνει δεσμό, της έτυχε. «Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα». Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ανούς μίλησε ανοιχτά για τον δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον Διονύση. Βγαίνοντας από το παιχνίδι η Ανους διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού, ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης (8/9) γνώρισε και την «πεθερά» της - με την οποία παραδέχτηκε ότι μιλάει συχνά στο τηλέφωνο, αλλά δεν την είχε συναντήσει από κοντά. 

Η πρώην παίκτρια του MasterChef ρωτήθηκε και για όλα όσα έχουν ακουστεί για τον Διονύση, με την ίδια να απαντά: «Ο Διονύσης έχει αδικηθεί στον διαγωνισμό από τους συμπαίκτες του. Τους βγήκε από τα "bad boys" η ρετσινιά τους και τους έμεινε. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι αληθινοί, έντονοι και πολλοί εκφραστικοί. Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό μην ασχολούνται. Αυτής της άποψης είμαι. Τώρα το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε μόνο τα αρνητικά δεν τους κάνει καλύτερους».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Θέμης Αδαμαντίδης: Ένας υπέροχος άνθρωπος όμηρος στα πάθη και στις ευαισθησίες του

Νάσος Κάτρης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη Χαλκίδα

MasterChef 5Διονύσης ΣαρακίνηςΖινεντίν ΖιντάνMasterChefμαγειρικήτελικός MasterChef