Green Kitchen by Madame Ginger: Παστίτσιο με κιμά μελιτζάνας και χορτοφαγικό cheeseburger
NewsroomΗ Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.
Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tipsτης ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.
Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» μαγειρεύει παστίτσιο με κιμά μελιτζάνας και μια ελαφριά, vegan μπεσαμέλ. Στη συνέχεια δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας υγιεινή, σπιτική πραλίνα σοκολάτας με ταχίνι την οποία τυλίγει σε cinnamon rolls!Στο Eco Tip της ημέρας φιάχνει μία μάσκα ομορφιάς, ένα scrub και ένα αρωματικό νερό με ό,τι λαχανικά, φρούτα και αρωματικά μας περίσσεψαν από το μαγείρεμα.
Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» ετοιμάζει ένα λαχταριστό, χορτοφαγικό cheeseburger που θα λατρέψουν όλοι, με λευκά φασόλια και λιαστές ντομάτες. Ακόμα φτιάχνει λαχταριστά brownies με τέσσερα μόλις υλικά. Στο Eco Tip της ημέρας μιλάει για την ανακύκλωση και δείχνει πως να ανακυκλώνουμε σωστά στο σπίτι!
Την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» ανοίγει σε λίγα μόλις λεπτά flatbreads -λεπτές πίτες- με δύο υλικά και τα μετατρέπει σε νόστιμες, ανατολίτικες πίτσες με άρωμα Μεσογείου βάζοντας χούμους, λιαστές ντομάτες και φέτα! Στη δεύτερη συνταγή του επεισοδίου μοιράζεται όλα της τα μυστικά για τα τέλεια soft cookies σοκολάτας, ενώ στο Eco Tip της ημέρας δίνει λύσεις και ιδέες για να εξοικονομούμε το πολυτιμότερο αγαθό μας, το νερό, στο σπίτι!
Την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει ένα πανεύκολο ψωμί χωρίς μαγιά και πρωτότυπο χούμους από μαυρομάτικα φασόλια. Αμέσως μετά, ετοιμάζει το πιο sexy open face sandwich με φυτικό κιμά, μανιτάρια και cheddar sauce! Στο Eco Tip της ημέρας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε το ψωμί που περίσσεψε στο σπίτι μειώνοντας έτσι την σπατάλη τροφίμων.
Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς
Παναγιώτα Βλαντή: Γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό - «Τον θαυμάζω γιατί έχει παλέψει στη ζωή του»
Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη
Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης
- Το σχέδιο της Τουρκίας για τη νέα κατάσταση στη Συρία: Η Άγκυρα αναλαμβάνει τον ρόλο του προστάτη - Τα μηνύματα στις ΗΠΑ
- Γεράσιμος Χουλιάρας για σεισμό στην Τριχωνίδα: Η λίμνη έχει γίνει από πολλά ρήγματα - Έχει δώσει και 6 Ρίχτερ
- Πόσο θα αλλάξει το dating τα επόμενα χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη – Οι καινοτομίες που έρχονται
- «Τρίμπαλο» και τρίποντο για τον ΠΑΟΚ που παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής απ' την κορυφή