Τηλεόραση|16.06.2021 13:17

Ελεονώρα Μελέτη: «Αγαπώ τις αλλαγές και τις θέλω» - Απαντά αν μετακομίζει... σε άλλο κανάλι

Newsroom

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, βρέθηκαν στο «Άλσος» για να απολαύσουν την Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε, το βράδυ της Τρίτης (15/6). Η παρουσιάστρια κομψά ντυμένη πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της αλλά και του πεθερού της, Ηλία Μαροσούλη που ήταν ο παραγωγός της μουσικής παράστασης.

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη ν' αλλάζει τηλεοπτική στέγη και την επόμενη χρονιά να την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του MEGA. «Η ανάρτηση που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το MEGA. Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα τηλεοπτικό, δεν έχει να κάνει καθόλου με την τηλεόραση αυτό που έχω γράψει. Σύντομα θα γίνουν από τους αρμόδιους οι ανακοινώσεις, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τηλεοπτικό κομμάτι. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό. Εγώ είμαι άνθρωπος που αγαπώ τις αλλαγές και δεν τις φοβάμαι καθόλου. Λένε ότι αν δεν έχεις ρίσκο δεν έχεις ιστορία» δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Διαβάστε επίσηςΚώστας Τσουρός: Η απάντηση για το αν μετακομίζει σε άλλο κανάλι - Τι είπε για Μελέτη

Μετά το βίντεο της συνέντευξης, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και μάλιστα στην ώρα 08:00 - 10:00 με τη Δανάη Μπάρκα να την ακολουθεί με το 10:00 - 12:00. Σημειώνεται ότι παρόμοια ώρα είχε και το 2012 στην «Πρωινή Μελέτη» στο Star, η οποία βέβαια στην συνέχεια μεταφέρθηκε το μεσημέρι, αλλάζοντας και ονομασία σε «Μεσημεριανή Μελέτη».

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother 2 ο τραγουδιστής - Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιό του

Γιάννης Μπέζος: Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος

Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - Ποδήλατο με τον 27χρονο σύντροφό της

Too Hot to Handle 2: Επιστρέφει η ένοχη απόλαυση του Netflix - Δικηγόροι και ποδοσφαιριστές δίνουν μάχη για να μην κάνουν σεξ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

Άννα ΒίσσηπαρουσιάστριαMEGAΚώστας ΤσουρόςΕλεονώρα Μελέτη