Τηλεόραση|25.06.2021 13:30

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια - Λείπει από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Newsroom

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνοιξε την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (25/6) και πληροφόρησε το τηλεοπτικό κοινό ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις τα ξημερώματα. Η παρουσιάστρια του Open - όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας - στις 4.30 το πρωί ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως ανέφερε το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η παρουσάστρια είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή και παρέμεινε στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η υγεία της. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε». 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής για την παρουσιάστρια: «Καλημέρα, είμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη… Θα γυρίσουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη και την Χρίσλα να σχολιάσουμε όλα τα θέματα». «Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γκουντάρας διέκοψε τη ροή των θεμάτων του «Ευτυχείτε» για να πληροφορήσει το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλά, βλέπει την εκπομπή «Ευτυχείτε» από το νοσοκομείο και να της ευχηθεί και πάλι περαστικά και γρήγορα πίσω στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση του OPEN για την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας» ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την υγεία της παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου Insta Story

Με ένα Insta Story η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον και ζήτησε να της στείλουν όλοι τη θετική τους ενέργεια.

Όλες οι ειδήσεις

Denise Gough στο ethnos.gr για Monday: Λατρεύω την Ελλάδα, θέλω να φτιάξω ένα σπίτι εδώ μια μέρα

Britney Spears: Συγκλονίζει για την κακοποίηση από τον πατέρα της - Ήθελε να με πληγώνει, να έχει τον έλεγχο

Σπύρος Φωκάς: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Σε κρίσιμη κατάσταση

Μία ώρα απ’ την Αθήνα: H παραλία – κόσμημα με τα καταπράσινα πεύκα που είναι ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο

Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer με τους 24 εκατ. ακολούθους

παρουσιάστριαΚατερίνα ΚαινούργιουΓρηγόρης ΓκουντάραςOPENΕυτυχείτε!