Τηλεόραση|02.03.2022 01:30

«Σασμός»: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά στον ρόλο του Γεράσιμου - Ο γιος του Καραπάνου αλλάζει τις ισορροπίες

Newsroom

Η πολυαναμενόμενη είσοδος του Αργύρη Πανταζάρα στον «Σασμό» είναι γεγονός! Ο επιτυχημένος ηθοποιός, τον οποίο είδε το κοινό και στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και στην επιτυχημένη σειρά του Open «Το κόκκινο ποτάμι», αναλαμβάνει τον ρόλο του Γεράσιμου Χριστογιάννη, ενός άντρα που έρχεται στην Κρήτη και θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στη ροή της σειράς. 

Πρόκειται για έναν υπαστυνόμο που θα έρθει να αναλάβει καθήκοντα στο τμήμα του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή κατά κόσμον Δημήτρη Ήμελλου. Ο Γεράσιμος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του ανώτερού του και θα αποδείξει πως δεν έχει αναλάβει τυχαία καθήκοντα σε αυτή τη θέση.

Εκείνο που θα αλλάξει τα δεδομένα είναι ότι πρόκειται για τον γιο ενός ανθρώπου που έχει θέσει σε κίνδυνο τον Αστέρη, αλλά και άλλους συγκρατούμενούς του στις φυλακές. Και ναι, ο γιος είναι αστυνομικός και ο πατέρας κατάδικος. Ο Καραπάνος, όπως ονομάζεται ο πατέρας του Γεράσιμου, δεν θα αργήσει να αποδείξει τον αδίστακτο χαρακτήρα του και την δίψα για να καταφέρει όσα επιθυμεί χωρίς να έχει αναστολές.

 

ΚρήτηΣασμόςΑργύρης Πανταζάραςειδήσεις τώρα