Τηλεόραση | 15.06.2022 16:36

Αυτή η νύχτα μένει: Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μαζί στη νέα σειρά του Alpha

Newsroom

Ο Alpha ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μυθοπλασίας, έτοιμος να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με μία επίδοξη σειρά -εκτός από τον Σασμό- που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν. Το νέο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, μ' ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ σε κάποια από τα επεισόδια θα δούμε και τη Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε πρόταση για μόνιμο ρόλο, ωστόσο την αρνήθηκε. Στη συνέχεια, είπε «ναι» στον παραγωγό της σειράς για κάποιες γκεστ εμφανίσεις. 

Η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως. Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις. Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Δέσποινα ΒανδήσειράΒασίλης ΜπισμπίκηςAlphaΑυτή η νύχτα μένειειδήσεις τώρα