Τηλεόραση|28.09.2022 21:18

ΣΚΑΪ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στη βίλα του Love Island πριν από την πρεμιέρα

Newsroom

Η αναζήτηση του απόλυτου έρωτα για τους δέκα πρώτους Islanders ξεκινά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:15 στον ΣΚΑΪ. Η love guard του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα κορίτσια και τα αγόρια στην εντυπωσιακή βίλα του «Love Island».

Μία πρώτη γεύση από το ειδυλλιακό περιβάλλον στο οποίο θα μεταφερθούμε από την Πέμπτη μας δίνει το νέο τρέιλερ που βρίσκεται στον αέρα στο οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κινείται στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά το εξωτικό τοπίο της Τενερίφης.

Στο «Νησί της αιώνιας Άνοιξης», τη μαγευτική Τενερίφη, σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό μία πολυτελέστατη, διώροφη βίλα 1200 τ.μ. επιλέχθηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική της συνδυάστηκε με τα neon χρώματα και την pop αισθητική του «Love Island». Σε αυτήν έχουν τοποθετηθεί 70 κάμερες οι οποίες καλύπτουν όλους τους χώρους, ενώ περισσότερα από 130 άτομα της εταιρίας παραγωγής έχουν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια στη βίλα της αγάπης.

Σε αυτό τ' ονειρικό τοπίο θα περάσουν τις επόμενες μέρες τους οι 10 Islanders του πιο fun και απρόβλεπτου reality γνωριμιών. Οι Islanders βρίσκονται ήδη στο μεγαλύτερο νησί των Κανάριων και ταξίδεψαν μέχρι εκεί κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς να συναντήσει ο ένας τον άλλο. Άλλωστε κανείς δεν θέλει να βγάλει τον κεραυνοβόλο έρωτα από τη λίστα του! Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όταν τα κορίτσια θα συναντήσουν για πρώτη φορά τ' αγόρια;

Ο επίγειος παράδεισος τους περιμένει να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και φυσικά να ερωτευτούν! Ο δρόμος όμως για την αγάπη δεν θα είναι εύκολος. Άλλωστε σε αυτό το ριάλιτι κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει! Οι ανατροπές είναι συνεχείς και τα δεδομένα μπορούν ν' αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αιφνιδιάζοντας Islanders και κοινό! Τα πρώτα ζευγάρια θα δημιουργηθούν σύντομα και κανένας δεν θέλει να περάσει μόνος του τη νύχτα αφού αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την έξοδό του από το παιχνίδι. Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτάς τους θα περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις θα εξελίσσονται και τα ζευγάρια θ' αλλάζουν, αφού νέοι πειρασμοί θα κάνουν ξαφνικά την είσοδό τους ταράζοντας τις ισορροπίες. Ποιος δεν θα καταφέρει να βρει το ζευγάρι του;

Σε αυτό το απρόβλεπτο ριάλιτι γνωριμιών ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο όμως το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που μπορεί να στρώσει το δρόμο του με ροδοπέταλα ή με… αγκάθια! Έχοντας στα χέρια του το επίσημο app μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις συμμετέχοντας σε ψηφοφορίες που θα θέτουν διλήμματα στους Islanders, θα τους βάζουν σε πειρασμό ή θα τους δείχνουν την έξοδο από το παιχνίδι!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Love IslandΗλιάνα ΠαπαγεωργίουΣΚΑΪριάλιτιειδήσεις τώρα