Τηλεόραση|14.10.2022 09:41

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση και αποθεώθηκε στο Twitter

Newsroom

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τη νέα του σειρά «Maestro», έκανει τη μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη το βράδυ στο MEGA και έγινε αμέσως trend στο Twitter.

Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) μας λέει την ιστορία από τη δική της σκοπιά. Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

O πολυτάλαντος δημιουργός, εκτός από το τηλεοπτικό ραντεβού -κάθε Πέμπτη στις 22:30- θα δίνει ακόμη ένα. Το «Maestro» Podcast, το επίσημο podcast show, θα έρχεται αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα-αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου.

Μέσα από το «Maestro» Podcast οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.

Εγκωμιαστικά σχόλια στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να αναρτούν εγκωμιαστικά σχόλια για το Maestro τόσο για τη σκηνοθεσία του και τις υπέροχες εικόνες, όσο και για την εξαιρετική μουσική επιμέλεια, την οποία έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ενδεικτικό της επιτυχίας του πρώτου επεισοδίου είναι ότι τα Tweets έχουν ξεπεράσει ήδη τις 10.000, με τα περισσότερα από αυτά να εκφράζουν την ικανοποίηση του κοινού αλλά και την ανυπομονησία του για τη συνέχεια της σειράς.

MEGAMaestroΧριστόφορος Παπακαλιάτηςειδήσεις τώρα