Τηλεόραση|01.01.2023 11:48

J2US: Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα είναι οι μεγάλοι νικητές - Η τρυφερή εξομολόγηση από τη Δέσποινα Βανδή

Newsroom

Αυλαία έριξε για τέταρτη σεζόν το J2US, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, επιστρέφει δριμύτερο τον Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο βραβείο.

Τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό -Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης, Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα, Πάνος Τριανταφύλλου και Φωτεινή Δάρρα- είπαν τρία τραγούδια, ένα που είχαν ήδη ερμηνεύσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ένα καινούργιο και ένα κοινό.

Περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/1) ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να χρίζει νικητές του J2US τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα. «Δεν ξέρω πραγματικά πώς νιώθω. Τρέμω ολόκληρος. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο. Θέλω να δώσω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πιστεύω ότι είμαστε όλοι νικητές» σχολίασε ο Λευτέρης, μετά την ανακοίνωση. 

Δέσποινα Βανδή: «Πέρασαν 30 χρόνια και δεν είμαι πια μόνη»

Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Δέσποινα Βανδή, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα στη δεύτερη ερμηνεία τους. Το ζευγάρι τραγούδησε την «Πανσέληνο» του Γιάννη Πάριου. «Αυτό το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1995. Εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν ήξερα άνθρωπο. Αφήνοντας όλους τους φίλους μου εκεί, είχα μετακομίσει σ' ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη μ' ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε τη στιγμή που έκλαιγα μόνη μου. Μου θύμισε τη μοναξιά ένιωθα. Η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα, διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα τριάντα χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπώ. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι» είπε, συγκινημένη, η τραγουδίστρια. 

Και συνέχισε: «Ήμουν ένας άνθρωπος, θυμάμαι τον Φοίβο συνέχεια να μου το λέει, γιατί το κάνεις αυτό; Δεν το καταλάβαινα. Όταν βλέπω πλέον ανθρώπους γύρω μου που προσπαθούν πραγματικά να κάνουν τους άλλους να γελάσουν, να τους πειράζουν και να είναι φοβερά πειραχτήρια, μου θυμίζουν κομμάτια του εαυτού μου. Είναι άτομα που έχουν μεγάλες ανασφάλειες και ευαισθησίες. Προσπαθούμε σε όλο αυτό τον περιβάλλοντα χώρο να γίνουμε περισσότερο αρεστοί, ν' αποκτήσουμε φίλους και όλο αυτό να βγαίνει πολύ δυνατά έξω για να καλύψουμε την ευαισθησία που έχουμε μέσα μας. Νιώθω ότι και οι δύο είστε έτσι. Βλέπω κάποια κομμάτια του παλιού μου εαυτού σ' εσάς». 

Ο Λευτέρης συγκινήθηκε και αναφέρθηκε σε φίλους που έχει χάσει και στη γιαγιά του.

Το τσιφτετέλι της Μπέσσυ Αργυράκη που έκανε τον Χρήστο Μάστορα να πέσει στα… γόνατα

To J2US έκανε φινάλε με τις Μέλισσες, όπου τραγούδησαν για πρώτη φορά επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε το μικρόφωνο στον Σώτη Βολάνη, ενώ η στιγμή που αναμφισβήτητα ξεχώρισε ήταν το τσιφτετέλι που χόρεψε η Μπέσσυ Αργυράκη με τον τραγουδιστή να είναι στα γόνατα και να τη χειροκροτά.

Το πάρτι του ρεβεγιόν συνεχίστηκε με ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη, ενώ «φωτιά» στο Σαββατόβραδο έβαλε η Άντζελα Δημητρίου

Με τον μεγάλο τελικό ολοκληρώνεται και ο φιλανθρωπικός σκοπός του φετινού κύκλου, καθώς μέρος των εσόδων του J2US θα δοθούν για τη στήριξη του έργου του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AlphaJ2USΝίκος ΚοκλώνηςΔέσποινα ΒανδήΜπέσσυ ΑργυράκηΆντζελα Δημητρίουειδήσεις τώραΛευτέρης Μητσόπουλος