Τηλεόραση|20.04.2023 15:50

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω» - Τι είπε για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον γάμο και την τηλεόραση

Newsroom

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τις δράσεις του δήμου Αθηναίων, τη σκέψη της για να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και την τηλεόραση στην οποία δεν υπάρχει υπομονή.

«Σε ένα μήνα θα γίνω 51, μέχρι τα 30 κάτι μια χαρά ήμουν, πολύ χαρούμενη. Κάτι κάνω και επιλέγω ανθρώπους που συνήθως έχουν κάτι παράλληλο ή βρίσκουν κάτι παράλληλο, το οποίο κάπως στο μυαλό μου έχει κλειδώσει ότι αυτό είναι λίγο αναμενόμενο, φυσιολογικό, ότι εγώ σε κάτι δεν φτάνω. Έχεις τρελαθεί που θα κυνηγήσω εγώ άντρα; Ούτε κατά διάνοια. Στο γάμο δεν έφτασα ποτέ, το οποίο τώρα αρχίζει να με ανησυχεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε επίσης: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω και το ψάχνω πάρα πολύ τώρα. Δεν είναι πια δύσκολη διαδικασία και υπάρχει και το νέο σύστημα της αναδοχής. Εγώ έχω ένα πρόβλημα και εσείς ως γονείς θα το καταλάβετε - μία αγωνία μεγάλη - ότι θεωρώ ότι για ένα παιδί -και θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν μόνοι τους- είναι καλό την ευθύνη να την έχουν δύο άνθρωποι».

«Δεν υπάρχει υπομονή στην τηλεόραση»

Σχολιάζοντας την τηλεόραση ανέφερε:«Δεν υπάρχει πολλή υπομονή, πιστεύω ότι δεν δίνονται σε πολύ νέο κόσμο ευκαιρίες, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι τα προγράμματα πλάθονται με βάση αυτά που στο τέλος θα θέλουν οι τηλεθεατές». «Η πίστη που υπήρχε σε ένα κανάλι και το πρόγραμμα του δεν υπάρχει, είναι όλα κατακερματισμένα σε μεγάλο βαθμό. Για μία ώρα είμαι εκεί, για άλλη μισή ώρα είμαι εκεί, είναι ατάκτως ειρημένα πάρα πολλά πράγματα και δεν έχουμε ταυτότητα κατά τη δική μου οπτική. Στο δικό μου το μυαλό η ταυτότητα και ο χαρακτήρας ενός σταθμού έχει πολύ μεγάλη σημασία και αυτή τη στιγμή χάνονται οι χαρακτήρες». 

ΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚατερίνα ΓκαγκάκηΜπέττυ Μαγγίραυιοθεσία