Τηλεόραση|11.07.2023 13:30

OPEN: Σάρωσε η πρεμιέρα του «Καλοκαίρι #yes» - Με μονοψήφια ποσοστά κινήθηκε ο ανταγωνισμός

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε, το πρωί της Δευτέρας (10/7), η καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» του OPEN, σε παραγωγή της Barkingwell Media. Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη υποδέχτηκαν με πολύ ενθουσιασμό, αλλά και λίγο άγχος στην αρχή, τους τηλεθεατές στο πολύχρωμο, καλοκαιρινό πλατό τους και μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη και τον Γιάννη Μπούτο, έδωσαν τον παλμό των όσων συμβαίνουν στην επικαιρότητα και τη showbiz. 

Οι τηλεθεατές υποδέχτηκαν θερμά την καλοκαιρινή εκπομπή, δίνοντας στο «Καλοκαίρι #yes» την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του που σε πολλές περιπτώσεις ήταν διψήφιος αριθμός. Συγκεκριμένα, η εκπομπή στο δυναμικό κοινό έφτασε στο 15,4% φτάνοντας το 24,1% σε τέταρτο. Ειδικά στις γυναίκες 25 - 54, η τηλεθέαση άγγιξε το 30% σε τέταρτο, δίνοντας συνολικό ποσοστό 19%.

Την παράσταση έκλεψε με τη ζωντάνια και τη ζεστασιά του, ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής, ο σαρωτικός Νίκος Κοκλώνης που μίλησε κυριολεκτικά για όλα, κάνοντας τηλεοπτικές αποκαλύψεις για την ερχόμενη σεζόν που θα συζητηθούν. Ο ιδρυτής της Barkingwell Media αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρη της Μαγγίρα από το OPEN, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο νέο Fame Story που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του STAR. 

Ευχάριστες ειδήσεις, ο παλμός των όσων συμβαίνουν στην επικαιρότητα και την showbiz, social reports, τηλεοπτικά νέα, life style, απευθείας συνδέσεις με τα «καυτά» καλοκαιρινά spots, αλλά και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, έρευνες για τις σχέσεις, τα παιδιά και τους γονείς, και πάνω απ' όλα, super θετική διάθεση, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο δροσερού καλοκαιρινού πρωινού. 

To «Καλοκαίρι… #yes» προσγειώθηκε στο OPEN και τα έχει κυριολεκτικά όλα! Καλοκαίρι… #yes γεμάτο εκπλήξεις! Γιατί η παρέα, κάνει τη διαφορά! Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 09:50 στο OPEN!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENΤριαντάφυλλοςΚαλοκαίρι #yesΜαριάντα ΠιερίδηΝίκος Κοκλώνηςειδήσεις τώρατηλεθέαση