Τηλεόραση|02.10.2023 17:32

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα επτασφράγιστο μυστικό - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του OPEN, «Ερωτας Φυγάς» είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος συμμαχούν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Στρατής συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή για το φόνο του μπράβου των οικοπεδοφάγων. Ένας από τους κτηματίες στο Κιάρι, ενημερώνει τον Στέφανο ότι θα δώσει άλλοθι στον Στρατή μιας και άθελα του, τους γλίτωσε από αυτόν. Εντωμεταξύ η Αλεξάνδρα συνέρχεται και ο Μάρκος είναι στο πλευρό της. Του ομολογεί πως ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί. Την ίδια ώρα, ο Κοντογιάννης, ενημερώνεται από τον διοικητή Αθανασόπουλο ότι ο Στρατής είναι ακόμα ζωντανός. Η Φωτεινή που το ακούει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα ότι κινδυνεύουν όλοι τους, καθώς οι οικοπεδοφάγοι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στη χωροφυλακή.

Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε επτασφράγιστο

Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής, ενώ η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε επτασφράγιστο και εκείνος αποφασίζει οι υπαίτιοι να πληρώσουν με κάθε κόστος… Η Ελπίδα απέναντι από το Αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα...

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Έρωτας Φυγάςειδήσεις τώραΠέμη ΖούνηOPEN