Τηλεόραση|25.11.2023 09:00

Μαρία Κατσανδρή: «Με τον Μηνά είμαστε ακόμα στο φλερτ» - Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Newsroom

Η Μαρία Κατσανδρή, η αξιολάτρευτη Ζουζού από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και τις εξελίξεις.

Αυτό που την έκανε να πει το ναι σ’ αυτό τον ρόλο ήταν «πολλά πράγματα. Με το που βγήκε η Μουρμούρα, πριν από 11 χρόνια, εγώ την έβλεπα γιατί ήταν πολλοί φίλοι μου. Εγώ βλέπω τα σίριαλ όταν παίζουν άνθρωποι που αγαπώ πολύ, όχι μόνο, αλλά τότε θα δω οπωσδήποτε. Έπαιζε η αγαπημένη μου, η φίλη μου, η Ελένη Κοκκίδου και είχα πει τι ωραία να ήμουν κι εγώ εκεί… Όταν μου έγινε πέρυσι η πρόταση, μετά μάλιστα από τη Βρεττώ αυτόν τον πολύ βαρύ ρόλο, αναγάλλιασε η καρδιά μου, χάρηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί είναι οικογένεια και ελπίζω να μπω κι εγώ. Έντεκα χρόνια μαζί δεν είναι λίγο».

Σε ερώτηση για το ποιος ρόλος της αρέσει πιο πολύ, η Μαρία Κατσανδρή είπε: «Δεν μπορώ να πω μ’ αρέσει αυτό ή το άλλο. Οποιαδήποτε συνθήκη, όχι ρόλος, με βοηθά στο να γίνω καλύτερη ηθοποιός, καλύτερος άνθρωπος».

Θα καταφέρει τελικά η Ζουζού να πάρει τη θέση της Βούλας; «Είμαστε ακόμα στο φλερτ, στην προσπάθεια της Ζουζούς να του αποδείξει, να του δείξει το ενδιαφέρον της… Αν δεν έχεις μια ευγένεια και μια διακριτικότητα χάνεις το παιχνίδι… Η Βούλα θα τον πείσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του».

Τέλος, είπε ότι της λείπουν οι κωμικές σειρές από την τηλεόραση, ότι η κωμωδία είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί πρέπει να κάνεις τον κόσμο να γελάσει μέσα από την καρδιά του και ότι δεν έχει μετανιώσει για δουλειές που είπε «όχι».

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Κανάτης οργανώνει ένα κρυφό ραντεβού στον Φάνη και τη Ζωή, ο Μπάμπης και η Ξένια δυσκολεύονται να προμηθευτούν το λάδι της χρονιάς, ο Ηλίας πιστεύει πως τον καταράστηκε η γιαγιά του και ο Μηνάς με τη Ζουζού ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι. Μετά την εξαφάνιση του Καληνύχτα, ο Ηλίας είναι σίγουρος πως τον καταράστηκε η γιαγιά του, η Βλάντενα.

Ξαφνικά ένα πρωί, όχι μόνο ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι ο Μηνάς και η Ζουζού, είναι και μέσα στα μέλια. Ή μήπως δεν είναι και τόσο πραγματικό όλο αυτό; Η προμήθεια του λαδιού της χρονιάς αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για την Ξένια και τον Μπάμπη, ειδικά όταν ο προμηθευτής τους είναι ο … Όιλ.

Ο Κανάτης, επηρεασμένος από ένα όνειρο που είδε, οργανώνει στον Φάνη και τη Ζωή ένα τυφλό ραντεβού. Η Βούλα εμφανίζεται και πάλι στον Βαγγέλη, ο Φάνης διαβάζει ένα μήνυμα που τον κάνει να ανησυχεί, η Τούλα πείθει τον Ηλία ότι η δουλειά των αγροτών είναι δύσκολη και η Ξένια κάνει τα πάντα για να θυμηθεί ο Μπάμπης την επέτειό τους. 

Και ενώ τα πράγματα όλο και λειαίνουν μεταξύ Μηνά και Ζουζούς, κάνει εμφάνιση στον Βαγγέλη το φάντασμα της Βούλας, κομίζοντας ένα σημαντικό μήνυμα. Η Ζωή φέρνει πάλι στο σπίτι τον Χρήστο και ο Φάνης διαβάζει κατά λάθος στο κινητό του ένα μήνυμα που θα τον βάλει σε ανησυχίες. 

Ο Ηλίας πιστεύει πως η δουλειά γραφείου είναι πιο δύσκολη από την χειρωνακτική των αγροτών. Η Τούλα τον πείθει για το αντίθετο. Η Ξένια κάνει τα πάντα για να θυμηθεί ο Μπάμπης την επέτειο του γάμου τους, αλλά μάταια. Μέχρι που όλα ανατρέπονται. 

ειδήσεις τώραAlphaηθοποιόςΜην αρχίζεις τη Μουρμούρα