Τηλεόραση | 29.04.2024 10:58

Νίκος Κοκλώνης: «Μπράβο στις γυναίκες που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει»

Newsroom

Το δικό του σχόλιο μετά την κόντρα ανάμεσα στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ηλία Ψινάκη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο επεισόδιο του J2US το Σάββατο.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου πήρε τον λόγο και είπε πως είναι δίπλα σε όσες γυναίκες βίωσαν κακοποιητικές συμπεριφορές, ενώ συνεχάρη όσες βρήκαν το κουράγιο και μίλησαν για όσα έχουν βιώσει.

«Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει. Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει. Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την παρουσία του στο J2US. Ο γνωστός μάναντζερ έκρινε την εμφάνιση του Ίαν Στρατη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, οι οποίοι τραγούδησαν το «Μη γυρίσεις ξανά». Το τηλεοπτικό ζευγάρι, όπως κάθε φορά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, για αυτό δεν θεωρείται άδικα και ένα από τα φαβορί του μουσικού σόου. Τα θετικά του σχόλια θέλησε να εκφράσει και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος όμως, ξάφνιασε τον Ίαν Στρατή, λέγοντάς του πως δεν συμπαθεί την γυναίκα του, δηλαδή τη Μαίρη Συνατσάκη.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #MeToo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.


ειδήσεις τώραJ2USΠηνελόπη ΑναστασοπούλουΝίκος ΚοκλώνηςΗλίας Ψινάκης