Τηλεόραση|12.05.2024 00:47

Eurovision 2024: Η περσινή νικήτρια Loreen σε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο μεγάλο τελικό

Newsroom

Πριν από 12 μήνες σήκωσε το τρόπαιο για τη Σουηδία και τώρα η Loreen επέστρεψε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε, σ' ένα μοναδικό act. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena και ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Forever», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στις μουσικές πλατφόρμες. 

Η Loreen (γεννημένη ως Lorine Zineb Nora Talhaoui στις 16 Οκτωβρίου 1983 στο Vasteras της Σουηδίας) είναι τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός μαροκινο-μπεριανής καταγωγής, η οποία απέκτησε διεθνή φήμη μετά τη νίκη της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με το τραγούδι «Euphoria». Το Euphoria έφτασε στο νούμερο ένα σε 18 χώρες μετά τη νίκη της.

Η Loreen χάρισε στη Σουηδία την 7η νίκη της στο Λίβερπουλ το 2023, όταν η ερμηνεία της στο «Tattoo» απέσπασε 583 βαθμούς. Έντεκα χρόνια μετά τη νίκη της το 2012 με το Euphoria, η Σουηδή τραγουδίστρια επέστρεψε στον μουσικό διαγωνισμό με μια δυναμική παρουσία αλλά και ένα τραγούδι το οποίο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη λίστα με τα μεγάλα φαβορί της Eurovision και κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά. 

Απόψε βρέθηκε και πάλι στον μεγάλο τελικό για να τραγουδήσει τη μεγάλη της επιτυχία. Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε δύο φορές τον διαγωνισμό της Eurovision έκανε μια guest εμφάνιση στο live show και χάρισε στους τηλεθεατές μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση!

«Με κάνετε να νιώθω σαν η μαγεία να μην σταμάτησε ποτέ»

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει τα εξής σχετικά με τη εμφάνισή της στο Μάλμε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εμφανιστώ στον φετινό τελικό της Eurovision στο Μάλμε. Θα είναι μια συναισθηματική βραδιά. Με κάνετε να νιώθω σαν η μαγεία να μην σταμάτησε ποτέ και πραγματικά με ξετρελαίνετε κάθε φορά. Αυτή η εμφάνιση είναι αφιερωμένη σε εσάς, την κοινότητα και τους θαυμαστές που μου δίνουν συνεχώς αγάπη. Θεωρήστε το αυτό ένα ειλικρινές δώρο μου προς εσάς».

ΣουηδίαEurovisionEurovision 2024ειδήσεις τώρα