Τηλεόραση|13.05.2024 10:26

Νίκος Μουρατίδης για Μαρίνα Σάττι: «Ήταν λίγο παραπάνω “χαζοχαρούμενη” από όσο θα έπρεπε» - Τι είπε για Αλευρά και Καλούτα

Newsroom

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε στην εκπομπή Happy Day την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision, ενώ στάθηκε μεταξύ άλλων στα σημεία που «κόστισαν» στην ελληνική συμμετοχή, ενώ ζητά εξηγήσεις από την ΕΡΤ για τον λόγο για τον οποίο «κόπηκε» ο μουσικός με τον ζουρνά από το τραγούδι τη Ελλάδας. Ο Νίκος Μουρατίδης δεν δίστασε να μιλήσει με αρνητικά λόγια για τους παρουσιαστές της ΕΡΤ, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλουτά για τον τρόπο που χειρίστηκαν την παρουσίαση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στη Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη» στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουρατίδης. 

«Οι άνθρωποι δεν είναι για να κάνουν παρουσίαση της Eurovision»

«Παρόλο που συμπαθώ και τους δύο, και τον Θανάση Αλευρά τον θεωρώ υπερταλαντούχο πλάσμα, δεν ήταν καθόλου καλοί. Έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες. Μιλούσαν πάνω στα τραγούδια. Ναι δεν ήθελαν… Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν είναι για να κάνουν παρουσίαση της Eurovision» τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ζερόμ Καλούτα: «Διαβάσαμε περισσότερο απ’ ό,τι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες»

Στις δηλώσεις που έκανε ο ένας εκ των δυο σχολιαστών της ελληνικής αποστολής, Ζερόμ Καλούτα, απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο και τον Θανάση Αλευρά. Ο Ζερόμ Καλούτα ανέφερε ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και ότι είχαν διαβάσει πολύ περισσότερο από αυτό που φανταζόμαστε.

«Δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις ακόμα για του χρόνου με την ΕΡΤ, κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν επικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, διαβάσαμε πιο πολύ απ’ ότι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Ο άλλος τρόπος, γενικά στη ζωή, δεν είναι κακός, απλά είναι άλλος τρόπος. Όποιος είπε ότι υπήρχε έλλειψη ευφυϊας και χιούμορ, θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο» είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για την αρνητική κριτική που του ασκήθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι μίλησε την ώρα της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό. «Έχεις δει ποτέ από τόσο κοντά την Έλενα Παπαρίζου; Δε μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε καταλάθος. Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα, τεχνικής φύσεως και δικά μας. Εγώ είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό…» απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα.

Eurovision 2024ειδήσεις τώραEurovisionΜαρίνα ΣάττιΝίκος Μουρατίδης