Τηλεόραση|16.05.2024 15:00

Maestro: Ολα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου στο Netflix - Το βίντεο των πρωταγωνιστών για τα spoiler

Newsroom

Η επιτυχημένη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα με νέα επεισόδια. Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν ερχεται στο MEGA, απόψε στις 22:40, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι πρωταγωνιστές της σειράς να ετοιμάσουν ένα βίντεο, ώστε να ενημερώσουν το κοινό να μην κάνει spoiler.

«Λοιπόν παιδιά, αγαπημένοι, θέλω να ζητήσω μια χάρη. Ξέρω ότι λατρεύεις τα spoiler, ψοφάς, δεν κρατιέσαι. Για να μη στενοχωρούμε κόσμο, προς Θεού, όσοι θέλουν να το δούνε στο Netflix να το δουν. Εμείς, οι υπόλοιποι θα το βλέπουμε στο Mega μια φορά την εβδομάδα. Καλό είναι για αυτούς που το βλέπουν μια φορά την εβδομάδα, να μην ξέρουν. Spoiler δεν κάνουμε. Ντάξει; Σε παρακαλώ!» ακούγεται στο βίντεο.

 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στο Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

MEGAspoilerNetflixΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςMaestroειδήσεις τώραπρεμιέρα