Τηλεόραση | 17.05.2024 09:55

Power of Love: Η πιο... ένοχη απόλαυση επιστρέφει στον ΣΚΑΪ - Τα πρώτα ονόματα για την παρουσίαση

Newsroom

Το «Power of Love» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για όσους θέλουν να ερωτευτούν.

«Ζήσε το πιο ρομαντικό καλοκαίρι. Άσε την καρδιά σου να γεμίσει από έρωτα και απόλαυσε τα καλύτερα έπαθλα. Όλοι αξίζουμε μία μαγική ιστορία αγάπης, άδραξε την ευκαιρία και έλα να τη ζήσεις στο Power of Love» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ποιος θα το παρουσιάσει;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», στο τιμόνι της παρουσίασης «υπάρχει ένα κορίτσι που έχει απασχολήσει πάρα πολύ το παρελθόν το τηλεοπτικό με τις παρουσιάσεις της και όχι μόνο, μια παρουσιάστρια που έχει πάρει και τίτλο "Queen" και μιλάμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι» είπε, αρχικά, ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης από την πλευρά του υπογράμισε πως «το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γεννάει τέλος Ιουνίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πάρα πολύ άμεσα, γιατί θα ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα και δεν γίνεται να το κάνει. Σίγουρα θα την ήθελα, αλλά τα γυρίσματα είναι στην Κωνσταντινούπολη και δεν μπορεί να αφήσει τα μωρά για να πάει εκεί».

«Επόμενο όνομα είναι η Μαρία Ηλιάκη. Ακόμα ένα όνομα είναι αυτό της Κατερίνας Καραβάτου» συνέχισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Το My Style Rocks πάει προς το όχι για να συνεχιστεί. Για την Ηλιάκη είναι δύσκολο γιατί δεν έχει και βοήθεια με το παιδί, ο άντρας της έχει και το ιατρείο» επεσήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο ίδιος συνέχισε: «Τo Power of love θα παέι για prime time και όχι για μεσημεριανή ζώνη όπως ήταν. Το σπίτι δεν θα θυμίζει σε τίποτα, το σπίτι που βλέπαμε στους δύο πρώτους κύκλους. Θα είναι γυρίσματα εξωτερικά και θα θυμίζει πιο πολύ Love Island».

Οι προηγούμενοι νικητές

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος νικητής του ριάλιτι αγάπης στην ελληνική τηλεόραση ήταν ο Πάνος Ζάρλας που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού και ο δεύτερος νικητής ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος που φέτος είδαμε στο Survivor.

ειδήσεις τώραριάλιτιΜαρία ΗλιάκηPower of LoveΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουΚατερίνα ΚαραβάτουΣΚΑΪ