Τηλεόραση|19.06.2024 11:50

O Γιώργος Θαναηλάκης στην παρουσίαση του Deal - Οι πρώτες δηλώσεις του

Newsroom

To Deal επιστρέφει στον Alpha και όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Γιώργος Θαναηλάκης. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον αθλητικό ρεπόρτερ, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. 

«Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό» είπε αρχικά.

«Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό, με είχαν φωνάξει αλλά απ’ ό,τι ξέρω ήταν αρκετοί αυτοί που έκαναν δοκιμαστικό. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να με πάρουν τηλέφωνο, από εδώ και πέρα θα δούμε» πρόσθεσε.

«Ο Χρήστος Φερεντίνος έχε συνδυάζει τ' όνομά του με το παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, αν τυχόν συμβεί ότι συμβεί, θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα κα για τον Alpha και για εμένα. Ένα καινούργιο πρόσωπο σε μια εκπομπή είναι ένα τεράστιο ρίσκο» κατέληξε. 

Το Deal προβλήθηκε για πρώτη φόρα στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2005 από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ στη συνέχεια τα δικαιώματα πήρε ο ALPHA. Η εκπομπή βασίζεται στο ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Deal or No Deal» που δημιουργήθηκε από τους John De Mol και Dick De Rijk.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Θαναηλάκης θα συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία του με το αθλητικό τμήμα της COSMOTE TV, παράλληλα με τα γυρίσματα του «Deal», τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Θυμίζουμε ότι τ' όνομά του είχε ακουστεί έντονα και για την παρουσίαση του ριάλιτι «Exathlon» στον ΣΚΑΪ.

Χρήστος ΦερεντίνοςAlphaπαρουσιαστήςCosmote TVDeal