Τηλεόραση|21.06.2024 12:10

Αθηναϊς Νέγκα: Η πρώτη απάντηση μετά το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι

Newsroom

Μετά το σάλο που προκλήθηκε απο το σχόλιο της για τη Μαρίνα Σάττι στα βραβεία του MAD, η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε δηλώσεις σήμερα το πρωί υπερασπιζόμενη τη θέση της.

Απαντήσεις για το θέμα που έχει απασχολήσει την ελληνική showbiz τις τελευταίες μέρες έδωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα θέλοντας να εξηγήσει γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση.

«Αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Ούτε εγώ θεωρώ πως είναι κάτι που αν δεν έλεγα θα γινόταν χαμός. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου.Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα« συγχαρητήρια, διαφωνώ», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ενώ συνέχισε: «Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε κάπως δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή που ανέβηκα, δεν έκανα κάποιο τεράστιο σχέδιο στο μυαλό μου, γιατί δεν έβγαλα και λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Ναι, οκ έκανε γκριμάτσα όταν το είπα. Στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, γιατί της είπα συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Θα το ξαναέλεγα, όχι δεν είμαι καλή απονεμήτρια», τόνισε κλείνοντας.

Η σπόντα της Ρούλας Ρέβη και η αντίθεση της

Με δύο αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έκανε το δικό της σχόλιο και έδειξε την αντίθεση της για τη στιγμή που διαδραματίστηκε στα βραβεία μεταξύ της Αθηναΐδας Νέγκα και της Μαρίνας Σάττι.

Η φωτογράφος έγραψε αρχικά: «Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε».

Ενώ στη δεύτερη της ανάρτηση συμπλήρωσε: «Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση».

βραβείαφωτογράφοςMAD TVΡούλα ΡέβηΑθηναϊς ΝέγκαδημοσιογράφοςΜαρίνα Σάττι