Τηλεόραση|22.06.2024 11:37

Μπέττυ Μαγγίρα: Εκνευρισμένη με τον Θέμη Αδαμαντίδη - «Για λύπηση»

Newsroom

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη υπέρ του Απόστολου Λύτρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» προκάλεσαν την οργή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο αδίκημα, υπερασπίστηκε την πράξη βίας του ποινικολόγου, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μία άτυχη στιγμή και ότι η αγάπη δεν απουσιάζει από τέτοιες καταστάσεις.

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σχολίασε: «Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι "ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη". Σε λίγο θα μας πείτε ότι επειδή μας αγαπάτε, μας βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δε μπορώ να καταλάβω! Ό,τι κι αν έχει γίνει, καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία».

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη είτε είναι από φόβο. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε. Υπάρχουν και δομές. Πρέπει και εμείς ν' αφυπνιστούμε. Η οικογένεια, το άμεσο περιβάλλον. Το φιλικό περιβάλλον. Πρέπει όλοι να μιλάμε και να βοηθάμε αυτές τις γυναίκες. Δεν γίνεται να τις αφήνουμε αβοήθητες. Κάποτε και εγώ ήμουν πιο σκληρή και έλεγα γιατί δεν φεύγουν. Οι ίδιες, εκείνη τη στιγμή που βρίσκονται σε αυτό το επεισόδιο, δεν μπορούν να βρουν τη δύναμη να φύγουν. Είτε γιατί εξαρτώνται συναισθηματικά είτε οικονομικά από το θύτη».  

«Είναι ένας καλός άνθρωπος»

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Ο κ. Λύτρας, επειδή τον ξέρω, είναι ένας καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έγινε κάτι που δεν το ήθελε πραγματικά. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη, έχουν και παιδί μαζί και ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να έχει συμβεί, οι δυο τους γνωρίζουν περισσότερο. Καμιά φορά το πάθος σε οδηγεί να βγεις εκτός ελέγχου. Είναι μια κακιά στιγμή. Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες. Ελπίζω να τελειώσει αίσια».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του τραγουδιστή πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι καταστάσεις αλλά και αυτές οι δηλώσεις είναι στενάχωρες. «Εγώ θα σε συμβούλευα με αγάπη, άστο μη μιλάς γι’ αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε αυτές τις συμπεριφορές. Τι πάει να πει κακιά στιγμή;».

Απόστολος ΛύτραςΘέμης ΑδαμαντίδηςΓιώργος ΛιάγκαςΜπέττυ Μαγγίρα