Τηλεόραση|24.06.2024 11:39

Maestro: «Ήθελα να τα σπάσω όλα» - Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ποια σκηνή χρειάστηκε 8 ώρες γυρισμάτων

Newsroom

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλίωτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

Για τη μεγάλη επιτυχία του «Maestro», της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία και πρωταγωνιστεί μίλησε η Στεφανία Γουλίωτη αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την περίοδο των γυρισμάτων.

Η σκηνή που διήρκησε οκτώ ώρες

Μιλώντας για μια από τις πιο δύσκολες σκηνές του δεύτερου κύκλου της σειράς, η ηθοποιός δήλωσε ότι η στιγμή της γέννας του ρόλου που ενσαρκώνει διήρκησε οκτώ ώρες, ενώ ο σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν την άφησε να κάνει όλα όσα ήθελε σε εκείνο το γύρισμα.

Η ηθοποίος αρχικά μίλησε για εκείνη τη συγκλονιστική σκηνή: «Νιώθεις εκείνη τη στιγμή γιατί στο γύρισμα είναι one take, δεν μπορώ να κάνω πολλή πρόβα τη γέννα στον δρόμο. Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Θα αδικήσω όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τον πόνο αν δεν είμαι 100% εκεί. Ήταν ένα 8ωρο γύρισμα. Μας άκουγαν που φώναζα και φώναξαν το 100. Είχε πλάκα. Θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν έχει ξανασυμβεί να κλείσει έτσι η φωνή».

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Δεν έχεις χρόνο στο γύρισμα. Νιώθεις ότι πρέπει να ειπωθούν όλα. Η σκηνή του πατέρα, είχα την τύχη να γράψει ωραία πράγματα ο Χριστόφορος για μένα. Γράφει για τους ηθοποιούς. Δεν παίρνω στα χέρια μου ένα ψυχρό σενάριο, έχουμε συζητήσει πριν. Βρήκα πολλά κοινά στοιχεία. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα θέματά μας, εκεί αν δεν τυλίξεις κάτι προσωπικό, θα μείνει μια στείρα απομίμησης. Βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα. Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος, ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας δικής μου. Ενέργεια που δεν έφτανε με τα λόγια. Η Αλεξάνδρα είναι εγκλωβισμένη στα πρέπει και φτάνει σε ένα σημείο να πάει στην ψυχοθεραπεία και να ανοίγει τα θέματά της».

Κλείνοντας τη συνέντευξη της η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τις σχέσεις τις με τους ανθρώπους αλλά και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχοθεραπεία στη ζωή της. «Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η μονογαμία για να δουλέψει μια σχέση. Η παραδοχή είναι ωραίο πράγμα. Πληγώνει λιγότερο από το να κρατάς σε σύμβαση κάτι και μέσα σου να βράζεις. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στη ζωή μου, επειδή έπρεπε. Χρειάζεται η ψυχοθεραπεία για να ανοίξεις. Στις οικογένειές μας παίρνουμε ρόλους συνήθως. Μπορεί να πάρεις τον ρόλο του θύματος για να πάρεις την προσοχή από τους άλλους. Δεν είναι καλό να βλέπεις τι στερείσαι βρε αδερφέ; Δεν θα ήθελα να παίρνουμε τους εαυτούς μας σοβαρά. Αρχίζει η ίδια η ζωή να δείχνει ότι δεν είναι σοβαρά τα πράγματα», είπε κλείνοντας.

Στεφανία ΓουλιώτηηθοποιόςΝαταλία ΓερμανούMaestroΧριστόφορος Παπακαλιάτης