Τηλεόραση|27.06.2024 03:40

Survivor τελικός: Νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα - Κέρδισε 100.000 ευρώ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Αυλαία έριξε, το βράδυ της Τετάρτης (26/6), το φετινό Survivor στο ΣΚΑΪ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση και κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κυριάρχησε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, το οποίο είχε μετατραπεί σε στίβο μάχης για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Η βραδιά έφερε μαζί της στιγμές έντασης και αγωνίας, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται όχι μόνο τους τρεις φιναλίστ, αλλά και όλους τους παίκτες που συμμετείχαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, ο νικητής αναδείχθηκε αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια. Ο στίβος μάχης, παρόμοιος με αυτούς του Αγίου Δομίνικου, απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν. Κάθε παίκτης ξεκίνησε με «επτά ζωές», τις οποίες προσπαθούσε να προστατεύσει στην αναμέτρηση.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα έδωσαν σκληρές μάχες, με την αγωνία να κορυφώνεται καθώς οι ώρες περνούσαν. Τελικά, η Δαλάκα έχασε όλες τις ζωές της, αφήνοντας τον τίτλο να διεκδικηθεί ανάμεσα στον Νούρκα και τον Μπολέτση.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας μονομαχίας, το Άλσος Βεΐκου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, με τον Νούρκα να πέφτει στις αγκαλιές των φίλων και των συγγενών του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον θρίαμβό του και την κατάκτηση των 100.000 ευρώ.

«Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors, εγώ απλά πετούσα κρίκους» δήλωσε συγκινημένος ο ηθοποιός, σηκώνοντας ψηλά το τρόπαιο του Survivor 2024. 

Το «ναι» στην πρόταση της Acun Medya

«Αποδέχθηκα την πρόταση της Acun Medya για το Survivor λόγω του κατάλληλου timing. Το πιστεύω πολύ το θέμα του σωστού χρόνου. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα ήταν η κοπέλα μου, η οποία είχε ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά με στηρίζει σε όλα. Οι γονείς μου παρακολουθούν το παιχνίδι εδώ και χρόνια» είχε δηλώσει ο Ντάνιελ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λίγες μέρες πριν μπει στο ριάλιτι.

Και πρόσθεσε: «Το ροχαλητό είναι αυτό που με δυσκολεύει στη συμβίωση, το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι».

Η καταγωγή από την Αλβανία, το μόντελινγκ και η Ζαρίφη

Ο Ντάνιελ Νούρκα, με καταγωγή από την Αλβανία, μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένειά του, όταν ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μετά την αποφοίτηση από το σχολείο, έμεινε στην Αθήνα. «Εχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα για αυτήν, απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία. Οταν πήρα την ταυτότητά μου σκέφτηκα από "Νούρκα" το επώνυμό μου να γίνει "Νούρκας" αλλά δεν το έκανα».

Σπούδασε δίκτυα και τηλεπικοινωνίες, ενώ η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν μέσω του ποδοσφαίρου, ένα άθλημα που αγαπά ιδιαίτερα. Ωστόσο, η υποκριτική ήταν αυτή που τελικά τον κέρδισε. Σε ηλικία 21 ετών, ο Ντάνιελ αποφάσισε ν' ακολουθήσει την υποκριτική. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δημοφιλή σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και αργότερα εμφανίστηκε και στο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

 

«Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός», επισημαίνει ωστόσο πως θα μπορούσε να συμμετέχει και σε μία τηλεοπτική εκπομπή. «Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά που είναι φίλη μου». Σήμερα είναι 27 ετών. 

 

Τα τρυφερά φιλιά on camera με τη σύντροφό του

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει παραδοθεί στη μαγεία της Στεφανίας, που του έχει κλέψει την καρδιά. Σ' ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα του ηθοποιού τον περασμένο Φεβρουάριο, η νεαρή κοπέλα του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα: «Αγάπη μου, είμαι τόσο περήφανη για σένα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συνέχισε να είσαι αληθινός στον εαυτό σου και να θυμάσαι πως οι δικοί σου άνθρωποι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είσαι. Να θυμάσαι πως, παρόλο που δεν είμαστε μαζί και δεν μιλάμε, οι σκέψεις μου είναι πάντα μαζί σου. Μου λείπεις απίστευτα, όπως και στον Μαϊλούκο μας. Σε περιμένουμε όσο χρειαστεί. Άλλωστε, τι είναι έξι μήνες μπροστά σε μια ζωή; Απόλαυσέ το. Σε φιλώ και σε σκέφτομαι, η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια».

Άγιος ΔομίνικοςΚατερίνα ΔαλάκαΣΚΑΪέπαθλοηθοποιόςΓιώργος ΛιανόςSurvivorνικητήςτελικόςτελικός SurvivorΑλβανία