Τηλεόραση|07.07.2024 10:15

Παντελής Καναράκης κατά Γερμανού: «Έβριζε και μιλούσε άσχημα για τη Μενεγάκη και σήμερα είπε ότι την αγαπάει»

Newsroom

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, o Παντελής Καναράκης δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, όπου κατηγορεί την πρώτη πως μιλούσε άσχημα για την Ελένη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της και μιλούσε παρά πολύ άσχημα. Μίλησε άσχημα για τη Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του ALPHA. Τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη, που θα φύγει από την πρωινή ζώνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα… λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση».

Ναταλία Γερμανού: «Η απουσία σου θα είναι εξίσου ηχηρή»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, ενώ αποκάλυψε ότι της χρωστάει την είσοδό της στη ζωντανή τηλεόραση.

«Θέλω να πω κάτι για την Ελένη. Παρουσιαστές και παρουσιάστριες υπάρχουν πολλοί. Αναρωτιόμαστε κατά καιρούς τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη για το τέλος μας φύλαγε αυτό το φλογερό κόκκινο φουστάνι. Όταν η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπό της, συνειδητοποίησα ότι η Ελένη τρυπάει τον φακό. Έχει αυτή την ακαταμάχητη αμεσότητα. Μιλάει στην κάμερα και νομίζεις ότι σου απευθύνει τον λόγο. Η αμεσότητα, λοιπόν, ενός παρουσιαστή με τους τηλεθεατές του κατέληξα ότι είναι τελικά το άλφα και το ωμέγα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του ALPHA σχολίασε και κάποια φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στo Instagram, μετά το φινάλε της εκπομπής στο MEGA.  

 

«Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Ναταλία μου τα λόγια αυτά κρατάω στην καρδιά μου Κρατά γερά κορίτσι μου και καλή συνέχεια στον αγώνα της τηλεοπτικής αρένας!».

Ναταλία ΓερμανούΠαντελής ΚαναράκηςΕλένη Μενεγάκη