Τηλεόραση|08.07.2024 11:13

Νίκος Μάνεσης: Τέλος από τα δελτία ειδήσεων στον Alpha - Όσα είπε στην τελευταία του αποφώνηση

Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής (7/7), ο Νίκος Μάνεσης παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Ωστόσο, αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι σταματά την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, καθώς έχει κουραστεί, και από το φθινόπωρο θα επικεντρωθεί μόνο στην πρωινή του εκπομπή.

«Εδώ στο στούντιο θα είμαστε του χρόνου, αλλά δεν θα κάνουμε όλες τις δουλειές τις οποίες κάναμε. Εγώ αποφάσισα να τελειώσω από το δελτίο ειδήσεων, γιατί κουράστηκα. Άρα, συνεχίζουμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Μόνο εκπομπή του χρόνου και πολύ είναι» υπογράμμισε. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την τελευταία του εκπομπή για τη σεζόν, ευχήθηκε στους τηλεθεατές «καλές διακοπές» και τόνισε πως για εκείνον ήταν σημαντική ημέρα, καθώς το βράδυ θα παρουσίαζε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων. «Σταματάω τα δελτία, κουράστηκα, αυτή είναι η ευκολότερη δικαιολογία και συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη αυτή τη γνώριμη εκπομπή» πρόσθεσε.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Μάνεσης ολοκλήρωσε την τελευταία του παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, λέγοντας: «Εδώ, κυρίες και κύριοι, το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Βεβαίως μπορείτε να δείτε το δελτίο ειδήσεων και να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο site του σταθμού». Στη συνέχεια, με χαμόγελο, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, επισημαίνοντας ότι ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού.

δελτίο ειδήσεωνAlphaΝίκος Μάνεσης