Τηλεόραση|10.07.2024 18:00

Διάφανη αγάπη: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά μυστηρίου του Alpha

Newsroom

Η νέα, σύγχρονη αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha, «Διάφανη αγάπη», που έχει ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων με το εξαιρετικό cast, ξεκινά γυρίσματα αύριο, Πέμπτη, 11 Ιουλίου.

Εντυπωσιακά και απαιτητικά εξωτερικά, νυχτερινά γυρίσματα, γεμάτα δράση, στον Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πρώτου γυρίσματος της σειράς. Συναίσθημα και μοναδικές ερμηνείες απ' όλους τους πρωταγωνιστές σε μια σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά.

Στην πρωτότυπη πλοκή της νέας σειράς θα παρακολουθήσουμε τον βασικό ήρωα να κινείται ανάμεσα σε δύο κόσμους. Η ζωή του ξεκινά με τον θάνατό του. Δεν είναι πια «εδώ», είναι παντού. Θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του χωρίς ο ίδιος να ζει;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκο Ψαρρά, Μιχάλη Σαράντη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μιχάλη Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργο Νούση, Θοδωρή Αντωνιάδη, Θεόβη Στύλλου και Μπάμπη Χατζηδάκη, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου έχουν αναλάβει οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή.

AlphaΝίκος ΨαρράςγυρίσματαΔιάφανη αγάπη