Τηλεόραση|10.07.2024 18:20

Εύη Κουτσαυτάκη: Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου

Newsroom

Επειτα από αρκετά χρόνια παρουσίας, η Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Ηταν στέλεχος του ομίλου επί 20 χρόνια έως τον Απρίλιο του 2015 όταν είχε αποχωρίσει, για να επιστρέψει δυο χρόνια μετά, το 2017 για ν' αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Η «σιδηρά κυρία» του καναλιού έφερε την ψυχαγωγία στον σταθμό, παρουσιάζοντας επιτυχημένα πρότζεκτ, όπως το «Survivor» και το «The Voice» και κάνοντας τον ΣΚΑΪ ένα ανταγωνιστικό κανάλι.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να τερματίσουν τη συνεργασία τους, σε μια περίοδο όπου το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να στρέφεται περισσότερο προς την ενημέρωση.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα.

ΣΚΑΪκανάλι