Τηλεόραση | 11.07.2024 20:00

Anne Hathaway - Jessica Chastain: Πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική ταινία «Mother's Instict»

Newsroom

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπενουά Ντελόμ, «Mother's Instict», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) και Τζέσικα Τσαστέιν (Jessica Chastain).

Οι δύο διάσημες πρωταγωνίστριες υποδύονται αντίστοιχα τη Σελίν και την Άλις, δύο κολλητές φίλες τη δεκαετία του '60, οι οποίες μοιάζουν αχώριστες, μέχρι που ένα τραγικό γεγονός μετατρέπει τη φιλία τους σε κάτι σκοτεινό, με φόντο την πολυτελή τους ζωή.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τη Σάρα Κόνραντ-Κρέλερ βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα της Μπάρμπαρα Αμπελ, ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Αντερς Ντάνιελσεν Λι, ο Τζος Τσαρλς και η Καρολάιν Λάγκερφελτ.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ

Οπως αναφέρει το «Indiewire» η ταινία αποτελεί ριμέικ της βελγικής ταινίας «Duelles» του 2018 το οποίο χρηματοδοτείται από την Anton και θα έχει τις δύο βραβευμένες με Όσκαρ πρωταγωνίστριες στην παραγωγή μαζί με τη συνεργάτιδα τους, Κέλι Καρμάικλ, μεταξύ άλλων. 

H Χάθαγουεϊ σε παλαιότερη συνέντευξή της χαρακτήρισε τον ρόλο ως τον δυσκολότερο μέχρι σήμερα στην καριέρα της. «Άγγιξε τον χειρότερο φόβο μου και παραλίγο να αποχωρήσω από την ταινία γιατί δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα ως ηθοποιός» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη Vogue Hong Kong.

Η εταρεία παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Mothers' Instinct» σε επιλεγμένους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου πριν την κυκλοφορία της σε Video On Demand στις 13 Αυγούστου.

μυθιστόρηματαινίαΤζέσικα ΤσαστέινΑν Χάθαγουεϊτρέιλερ