Τηλεόραση|13.07.2024 21:12

Η «Ματίνα Μανταρινάκη» επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποιά σειρά θα συμμετέχει

Newsroom

Επιστροφή στη μικρή οθόνη για την Καλλιρρόη Μυριαγκού, την ηθοποιό που αγαπήσαμε όλοι από το ρόλο που είχε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αγαπημένη ηθοποιός θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια απουσίας στην τηλεόραση μέσα από το νέο σίριαλ του Alpha «Αγιος Ερωτας». Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2005 στην τηλεοπτική σειρά «Νταντά».

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες απο τα γυρίσματα. Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές φαίνεται και η Καλλιρρόη Μυριαγκού, της οποίας ο ρόλος παραμένει άγνωστος.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία αγάπης με κρυμμένα μυστικά και απαγορευμένα πάθη. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας ιερέας νεαρής ηλικίας, ο οποίος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε μία μικρή πόλη, όπου κρύβονται πολλά μυστικά. Χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς ερωτεύεται παράφορα μία όμορφη κοπέλα, πηγαίνοντας κόντρα στις ηθικές του αξίες.

Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.

Κατερίνα ΠαπουτσάκηΆγιος ΈρωταςηθοποιόςAlphaΚωνσταντίνου και Ελένης