Τηλεόραση|16.07.2024 17:10

Τι προβλέπει το μεγάλο deal ανάμεσα σε COSMOTE TV και Nova: Ποια η επιπλέον χρέωση - Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πακέτου

Newsroom

Σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κατέληξαν COSMOTE TV και Nova. Και οι δύο εταιρείες με δελτία τύπου που εξέδωσαν κάνουν γνωστές τις λεπτομέρειες της συνεργασίας καθώς και το έξτρα ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν οι συνδρομητές για να έχουν πρόσβαση και στις δύο πλατφόρμες.

Σημειώνεται ότι ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, αρκεί να καταβάλλει επιπλέον τρία ευρώ της συνδρομής που ήδη πληρώνει.

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV

«Σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κατέληξαν COSMOTETV και Nova. Έτσι, από τη νέα αθλητική σεζόν, οι συνδρομητές της COSMOTET V με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων COSMOTE TV και σε μία μόνο συνδρομή.

Ταυτόχρονα, η συμφωνία αυτή, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα τόσο για την αντιμετώπισητης πειρατείας που συνεχώς εξαπλώνεται, όσο και για την ανάπτυξη της αγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Το πληρέστερο αθλητικό περιεχόμενο από όλα τα σπορ σε μία πλατφόρμα

Η COSMOTE TV διαθέτει το πλουσιότερο περιεχόμενο με περισσότερες από 90 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Στο τηλεοπτικό της μπουκέτο συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, όλες οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League), οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC για τη Stoiximan Super League, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership), το Κύπελλο Ελλάδας, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ, μεγάλες διοργανώσεις τένις (Nitto ATPFinals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συμφωνίας με τη Nova, όλο αυτό το περιεχόμενο θα ενισχυθεί με τα κανάλια Novasports που μεταδίδουν τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου και Πανσερραϊκού για τη Stoiximan SuperLeague, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (Premier League, La Liga, Bundesliga), τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ Euro League και Euro Cup, τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025), τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και τις διοργανώσεις τένις Wimbledon και WTA.

Κατά συνέπεια, οι φίλοι των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν από την COSMOTETV, το πληρέστερο αθλητικό θέαμα από κάθε διοργάνωση, νόμιμα, εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή και με μία μόνο συνδρομή.

Πλούσιο ondemand περιεχόμενο

Παράλληλα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, στον on demand κατάλογό της. Το ondemand περιεχόμενο, που εμπλουτίζεται συνεχώς, περιλαμβάνει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής(Paramount Pictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The Film Group (πρώην Odeon), StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Neo Films, One From The Heart κ.ά).

Κορυφαία streaming υπηρεσία

Αυτή η αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική μέσα από την streaming υπηρεσία της COSMOTETV. Τα καινοτόμα της χαρακτηριστικά και το πλούσιο περιεχόμενό της, την έχουν καταστήσει την Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία, στην οποία έχουν πρόσβαση πάνω από 500.000 νοικοκυριά, από τη συνολική βάση της COSMOTE TV που ξεπερνά τους 678.000 συνδρομητές. Είναι η πρώτη streaming υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδύασε το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών με το on demand περιεχόμενο. Προσφέρει προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, καθώς το μενού προσαρμόζεται δυναμικά στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη με τη βοήθεια τεχνολογίας ΑΙ (Artificial Intelligence). Παράλληλα, αποτελεί τη μοναδική ελληνική streaming υπηρεσία που προσφέρει επιλεγμένο περιεχόμενο σε 4Κ ποιότητα μέσα από τον δωρεάν, ondemand κατάλογό της, καθώς και μέσα από το κανάλι COSMOTESPORT 4K (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Serie A κ.λπ.)".

Ανάλογο δελτίο Τύπου, με το οποίο επιβεβαιώνει την ιστορικών διαστάσεων συμφωνία στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, εξέδωσε και η Nova, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως στο εξής "Εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία θέασης αθλητικών φιλοξενώντας τα κανάλια Cosmote Sport στην πλατφόρμα της από τη νέα σεζόν!».

Η ανακοίνωση της Nova

«Η Nova και η Cosmote έχουν καταλήξει σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, για τα επόμενα 3 χρόνια

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport – όλα στην πλατφόρμα EON της Nova!

Από τις 23 Αυγούστου, η Nova θα προσφέρει αυτό το απίστευτο αθλητικό θέαμα σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/ μήνα, επιπλέον:

  • Νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps, από μόλις 47€/μήνα
  • Νέο πρόγραμμα τηλεόρασης EON+ μόνο με 28€/μήνα
  • Οι συνδρομητές Nova στα προγράμματα σταθερής Fiber μπορούν να απολαύσουν την πλήρη τηλεοπτική εμπειρία μόνο με 21€/μήνα επιπλέον
  • Η πλατφόρμα EON της Nova παρέχει αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης με εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον για τον χρήστη, με θέαση οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, λειτουργία timeshift, και υπηρεσία EON SportsMode με στατιστικά αγώνων σε πραγματικό χρόνο.
  • Αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την καταπολέμηση της πειρατείας, διασφαλίζοντας το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2024 - Σε μια κίνηση συνεργασίας που αλλάζει εκ βάθρων την εμπειρία θέασης αθλητικών γεγονότων, η Nova προχώρησε σε συμφωνία με την Cosmote για την ανταλλαγή αθλητικών καναλιών. Αυτή η σημαντική κίνηση ανταποκρίνεται στο πάγιο αίτημα των συνδρομητών για την αντιμετώπιση του κατακερματισμού του αθλητικού περιεχομένου, και διασφαλίζει ότι οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε μια πλατφόρμα.

Από τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Αύγουστο, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα από τα κανάλια Novasports και Cosmote Sport – όλα μέσω της πλατφόρμας EON της Nova!».

κανάλιαειδήσεις τώραNovaCosmote TVσυνδρομητικά κανάλια