Τηλεόραση|17.07.2024 13:29

Μεγάλη διάκριση για τον Ακη Πετρετζίκη: Το «Aki's Food Tour» μπαίνει στο Netflix

Newsroom

H ταξιδιωτική εκπομπή του Ακη Πετρετζίκη, το «Akis’ Food Tour», που εδώ και χρόνια μεταδίδει ο Alpha, θα ενσωματωθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταξιδιωτική/μαγειρική εκπομπή που μπαίνει στην παγκόσμια πλατφόρμα, ενώ την αρχή έκαναν σειρές και ταινίες που έχουν ελληνικό στοιχείο.

Η ανακοίνωση του Alpha

Μέσα από ένα δελτίο τύπου, ο Alpha ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το Netflix.

«H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, το «Akis’ Food Tour», το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη που παρακολουθήσαμε στον Alpha, πάει… Netflix. Και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Ο αγαπημένος μας σεφ στο «Akis’ Food Tour» έβαλε τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, άφησε πίσω του το στούντιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας. Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας παίρνει μαζί του σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια.

Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, πλέκει σκόρδα, «κυνηγάει» μανιτάρια, χορεύει γύρω από πλούσια τραπέζια, φτιάχνει ντόπια ζυμαρικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας.»

NetflixΆκης ΠετρετζίκηςAlpha