Τηλεόραση|31.07.2024 14:41

Ηλέκτρα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν

Newsroom

Τα γυρίσματα της σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που έρχεται στην ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν, έχουν αρχίσει και οι πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια είναι εδώ για να μας μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί.

Τα νέα της ημέρας, πειράγματα και γέλια, καθώς και κάποιες τελευταίες ματιές στο σενάριο,είναι το σκηνικό που συνθέτει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, υπό το βλέμμα της σκηνοθέτιδας, Βίκυς Μανώλη. Η ώρα του γυρίσματος φτάνει και όλοι, ηθοποιοί και τεχνικοί, παίρνουν τις θέσεις τους.

Δίνονται οι τελευταίες οδηγίες και με το χτύπημα της κλακέτας ξεκινά το γύρισμα. Εμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλης Τότσικας, Τάσος Γιαννόπουλος, Ειρήνη Λαφαζάνη και Όλγα Μιχαλοπούλου δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ανατρεπτική συνέχεια της σειράς.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπως Μαρούσι, Σπάτα Παιανία, Ελευσίνα, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Λαύριο, καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως η Καρδαμύλη, με πλάνα που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη νησιωτική ατμόσφαιρα και το κλίμα της εποχής.

Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως.

Οι νέοι χαρακτήρες της σειρας

Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση): Η Αγνή εργάζεται ως νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή και αναλαμβάνει τη «φροντίδα» του Νικόλα με αρκετά ύποπτα και ιδιαίτερα μέσα. 

Σπύρος Σταμούλης (Αλέξης Μπόγρης): Ο δικηγόρος του Νικόλα. Κληρονόμησε απ’ τον πατέρα του, ένα δικηγορικό γραφείο που πάντα αναλάμβανε ασήμαντες υποθέσεις. Ο Αλέξης όμως θεωρεί τον εαυτό του φτιαγμένο για μεγάλαπράγματα.

Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δέσπω Καραβά):Η γιαγιά του Φανούρη, Δέσπω, είναι μια γυναίκα που τη ταλαιπώρησε η ζωή αλλά δεν τη σκλήρυνε, ούτε έχασε την πίστη της στον Θεό. Μετά την αυτοκτονία του γιου της και τον θάνατο της νύφης της, έγινε για τον μικρό Φανούρη και μάνα και πατέρας. Θα βρει μια ανέλπιστη φίλη στο πρόσωπο της Δόμνας.

Φωτογραφίες

ΕΡΤ1Αποστόλης ΤότσικαςΤάσος ΓιαννόπουλοςΗλέκτρα