Τηλεόραση|01.08.2024 12:18

Νι. Μου. Βραδιάτικα: Ο τίτλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά - Οι αντιδράσεις και ο ρόλος της Ματίνας Νικολάου

Newsroom

Μετά από ένα χρόμο αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει και θέλει να ξεχωρίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του YouWeekly.com ο τίτλος αυτής της νέας εκπομπής στον Alpha θα είναι «Νι. Μου. Βραδιάτικα».

Οπως φαίνεται και από τον τίτλο η εκπομπή θα είναι βραδινή αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο από το «Καλό Μεσημεράκι». Το κανάλι και ο παρουσιαστής συμφώνησαν επίσης για αποκλειστική συνεργασία με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, καθώς ο παραγωγός έχει αναλάβει σχεδόν όλο το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού.

Η επιστροφή της «Βάνιας»

Η Ματίνα Νικολάου επιστρέφει στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά μετά από έναν χρόνο και μίλησε για τον ρόλο που αναμένεται να έχει στην εκπομπή του συνεργάτη της.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», όπου αρχικά είπε: «Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσουμε προετοιμασία για τα καινούρια πράγματα που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω το τελικό ok, γιατί ακόμα δεν υπάρχει».

«Μου έχει λείψει ο τρόπος που περνούσαμε και δουλεύαμε στην εκπομπή, όλα καλά. Ηταν ωραίο διάστημα το ένας χρόνος αποχή, για να έρθει με πιο πολύ κέφι. Δεν ξέρω αν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, αλήθεια δεν ξέρω, νομίζω ότι τώρα είναι σε συζητήσεις, οπότε σε λίγες ημέρες θα δούμε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου σχολίασε τη φύση της εκπομπής, όσο και την επικοινωνία που έχει με τον Νίκο Μουτσινά: «Οταν ήταν καθημερινή η εκπομπή, χρειαζόταν πολλά πράγματα. Τώρα που θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, νομίζω θα είναι πιο εύκολα να οργανωθούν κάποια πράγματα. Κουράγιο σε όλους μας. Ο Νίκος Μουτσινάς καλά κάνει και ξεκουράζεται, βλεπόμαστε λίγο αλλά μιλάμε κυρίως τηλεφωνικά. Δεν τον έχει πιάσει αγωνία ακόμα για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, ας μην μιλάμε για τέτοια».

Στο τέλος, η Ματίνα Νικολάου απάντησε στο αν θα επιστρέψει με την περσόνα της Βάνιας: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάει το πρόγραμμα έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί. Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια, απλά δεν έχουμε ακόμα μαζευτεί για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Αν δεν φέρω τη Βάνια, θα τσαντιστεί».

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε στη στήλη του τον τίτλο με τελείως καυστικό τρόπο.

«Οτι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) θα λέγεται «Νι.Μου Βραδιάτικα»… Απ’ το καλό στο καλύτερο η ελληνική τηλεόραση και ο Alpha ειδικά. Άντε και «ΛηΨώ το μεσημέρι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

AlphaΝίκος ΚοκλώνηςΝίκος ΜουτσινάςΜατίνα ΝικολάουΔημήτρης Ουγγαρέζος