Τηλεόραση|08.08.2024 16:02

Switch: Η Ευγενία Σαμαρά επιστρέφει στο ανανεωμένο τηλεπαιχνίδι από το Σεπτέμβριο

Newsroom

Το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά, το μοναδικό τηλεπαιχνίδι που δεν μετρά πόντους, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1, ανανεωμένο, ακόμα πιο γρήγορο και με νέες δοκιμασίες.

Η Ευγενία Σαμαρά, πιστή στο να υποστηρίζει πάντα τους παίκτες και να τους βοηθά με κάθε τρόπο, υποδέχεται τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, αλλά και το χιούμορ τους, αντιμετωπίζουν τις ανατροπές, τις περίεργες ερωτήσεις και την πίεση του χρόνου και διεκδικούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και το καταφέρνουν καθώς στο «Switch» κάθε αποτυχία οδηγεί σε μία νέα ευκαιρία, μιας και οι παίκτες δοκιμάζονται για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Νέοι καλεσμένοι και celebrities

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές και όχι μόνο, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο συλλόγους και οργανώσεις στο σημαντικό έργο τους.

Το «Switch» και η Ευγενία Σαμαρά επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο, στην ΕΡΤ1 για να γίνουν η πιο διασκεδαστική απογευματινή συντροφιά σας.

ΕΡΤ1τηλεπαιχνίδιαΕυγενία Σαμαρά