Τηλεόραση|28.08.2024 11:56

«Αταίριαστοι» για τα σχόλια στο βίντεο της Ανδριολάτου: «Μην μπερδεύουμε θαυμασμό με σεξισμό»

Newsroom

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί έπειτα από το χθεσινό απόσπασμα από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, όπου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας σχολίασαν ένα βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Οι δύο παρουσιαστές στη χθεσινή (27.08) εκπομπή σχολιάζοντας, «χάζεψαν» με τα πλάνα της νεαρής γοητευτικής ηθοποιού. Ο τίτλος στην οθόνη έγραφε: «Ανδριολάτου και… ξερό ψωμί» και ο διάλογος που είχαν οι δυο τους ήταν ο εξής:

  • Χρήστος Κούτρας: Πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα. Η κυρία Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο. Δώστε λίγο...
  • Γιάννης Ντσούνος: Ε, πόσες βουτιές έκανε; Τρεις-τέσσερις; Υπάρχει και στυλ. Εγώ έχω την απορία, πού είναι; Ιθάκη μου φαίνεται... Ιόνιο γενικά... Πολύ ωραία... Εσύ (σ.σ. προς τον Χρήστο Κούτρα) τι, σου αρέσει τόσο η βουτιά;
  • Χρήστος Κούτρας: Ναι, ναι, τα βράχια…
  • Γιάννης Ντσούνος: Ο βράχος; οι σπηλιές εκεί; Τι; Αυτοί γιατί δεν έχουν γυρίσει για δουλειά;

Και ο διάλογος κατέληξε με τον Γιάννη Ντσούνο να λέει «ολοκληρώσαμε με την κυρία Ανδριολάτου», ωστόσο το επόμενο θέμα δεν συγκίνησε τον Χρήστο Κούτρα ο οποίος είπε «γυρίστε να δούμε το Ιόνιο, γυρίστε να δούμε τις ομορφιές της Ελλάδας» με την σκηνοθέτιδα να ξαναρίχνει το βίντεο με τη βουτιά της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Σε επισήμανση δε του Γιάννη Ντσούνου «τι να παρατηρήσουμε τώρα Χρήστο;» ο Χρήστος Κούτρας του απάντησε σε έντονο ύφος «τίποτα ρε Γιάννη, μην μιλάς, δεν μπορείς να μην μιλάς;». «Δεν μπορεί να παίζει μέχρι τις 12 λούπα;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας.

Ωστόσο, τα σχόλια στο διαδίκτυο από τους χρήστες και ιδιαίτερα από το γυναικείο φύλο δεν ήταν και πολύ θετικά για τους παρουσιαστές χαρακτηρίζοντας τους ως σεξιστές

Η απάντηση των παρουσιαστών

Άμεση ήταν η απάντηση των Αταίριαστων στον αέρα του ΣΚΑΪ για τις κατηγορίες περί σεξισμού που δέχτηκαν, με αφορμή την προβολή ενός βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους.

Ο Χρήστος Κούτρας δήλωσε ότι δεν πρέπει να συγχέεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό, τονίζοντας πως η ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην ηλικία των παιδιών τους. «Να πω και μία κουβέντα γιατί δεν κρατιέμαι. Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε -γιατί δεν το καταλαβαίνουμε κιόλας έλεγε, ότι είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί, ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν- να πω ότι η κ. Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι κι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας».

«Νύχτα βαθιά. Νύχτα βαθιά παιδιά», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος.

Ο συμπαρουσιαστής του πρόσθεσε: «Πραγματικά νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι δεν είναι κακό, γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, ντροπή!».

«Μην τα μπερδεύουμε. Είπε μια ωραία ατάκα χθες η Λιάνα Κανέλλη: Αναζητήστε το ωραίο, το έχουμε ανάγκη στη ζωή μας το ωραίο», ολοκλήρωσε στο τέλος ο Γιάννης Ντσούνος.

 

 

παρουσιαστήςηθοποιόςΓιάννης Ντσούνος