Τηλεόραση|02.09.2024 13:00

Εβδομάδα με τηλεοπτικές πρεμιέρες: Οι πρώτες «καλημέρες» και το άγχος των πρώτων λεπτών

Newsroom

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τις ενημερωτικές εκπομπές να δίνουν το πρώτο σήμα. Από την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί άρχισαν δειλά - δειλά να παρουσιάζουν τα πρωινά προγράμματά τους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τους επερχόμενους μήνες.

Το πρωί της Δευτέρας (2/9), οι παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκαν ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να υποδεχθούν τους τηλεθεατές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ωστόσο, στην έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς η Ανθή είχε ένα ατύχημα με το πουκάμισό της, το οποίο άνοιξε κατά λάθος στον «αέρα», αποκαλύπτοντας μέρος του σώματό της. Με χιούμορ και άνεση, η παρουσιάστρια σχολίασε το περιστατικό και αποχώρησε για λίγο από το πλατό για να το διορθώσει.

Σε νέο ραντεβού το τηλεοπτικό πρωινό δίδυμο της ΕΡΤ

Στο ίδιο μήκος κύματος, η ΕΡΤ εγκαινίασε τη νέα της σεζόν με την ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις». Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου καλημέρισαν το κοινό τους, ανακοινώνοντας ότι φέτος η εκπομπή τους θα ξεκινά λίγο νωρίτερα, προσφέροντας περισσότερες ώρες ενημέρωσης.

«Είναι 05:30 η ώρα, αν έχετε ανοίξει κατά τύχη τους δέκτες σας, θα είμαστε εμείς από εδώ και πέρα, κάθε μέρα… απειλητικό ακούστηκε αυτό, πες το εσύ που το λες πιο  γλυκά…» είπε στην έναρξη ο Κώστας Παπαχλιμίντζος στην Χριστίνα Βίδου. Με ανανεωμένη διάθεση, οι δύο παρουσιαστές υποσχέθηκαν μια δυναμική τηλεοπτική χρονιά με έμφαση στην ενημέρωση και την επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Η νέα «επαναστατική εκπομπή» του ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκαναν και ο Άρης Πορτοσάλτε με τη Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι παρουσίασαν τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Live You». Το πρωινό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές και υπογράμμισε ότι η εκπομπή θα καλύπτει όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα. «Η εκπομπή λέγεται "Live You" γιατί αφορά εσάς» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου συμπλήρωσε ότι η εκπομπή θα εξελίσσεται βάσει των θεμάτων που οι ίδιοι οι τηλεθεατές προτείνουν.

Ανανεωμένοι και μαυρισμένοι 

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά επέστρεψαν με την ανανεωμένη εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, προσφέροντας μια ευχάριστη νότα στο πρωινό πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής ευχήθηκε μια καλή τηλεοπτική χρονιά, ενώ η Τζένη Μελιτά εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή στην εκπομπή, τονίζοντας την θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πλατό.

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά, με τις ενημερωτικές και πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές να βάζουν τα θεμέλια για μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη εξελίξεις σεζόν, ενώ οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία και τις υπόλοιπες εκπομπές να κάνουν την εμφάνισή τους στις οθόνες τους.

Άρης ΠορτοσάλτεΦώτης ΣεργουλόπουλοςΙορδάνης ΧασαπόπουλοςΜαρία ΑναστασοπούλουΤζένη Μελιτά