Τηλεόραση|09.09.2024 12:46

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Παπαδόπουλος: Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στο τελευταίο δελτίο

Newsroom

Το τελευταίο του αντίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ είπε στους τηλεθεατές ο Γιάννης Παπαδόπουλος, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η κίνηση αυτή του έμπειρου δημοσιογράφου φαίνεται να επιβεβαιώνει τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να αντικαθιστά τον Κωνσταντίνο Ζούλα στο τιμόνι της ΕΡΤ, για μία προσωρινή θητεία.

«Ευχαριστώ τον σταθμό και εσάς για την εμπιστοσύνη σας»

Στο κλείσιμο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θέλησε να στείλει ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα στους τηλεθεατές αλλά και τους ανθρώπους του σταθμού.

«Στο σημείο αυτό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν το Καλό Νέο της ημέρας και η Πρόγνωση του καιρού με την μετεωρολόγο μας, Ματίνα Μπέρου. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την επικαιρότητα και από την ιστοσελίδα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος σε αυτό το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής.

δημοσιογράφοςΣΚΑΪΕΡΤΓιάννης ΠαπαδόπουλοςΚωνσταντίνος Ζούλας