Τηλεόραση|10.09.2024 11:17

Αρχελάου 5: Ανάμεικτες αντιδράσεις στο Χ μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ στην prime time ζώνη της ΕΡΤ1 η νέα πολυαναμενόμενη σειρά «Αρχελάου 5» με τον κόσμο να παρακολουθεί με ανυπομονησία το πρώτο επεισόδιο και έπειτα να σχολιάζει τις εντυπώσεις του στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα με ορισμένους χρήστες να θεωρούν τη σειρά άκρως διασκεδαστική, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι βαρέθηκαν γρήγορα με το σενάριο να είναι συνηθισμένο.

Τα αποθεωτικά σχόλια

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) με τους χρήστες του να ξεχωρίζουν τις σκηνές εκείνες που τους πρόσφεραν γέλιο και τους εξέπληξαν ευχάριστα.

Ξεχώρισαν, επίσης, τα ζευγάρια που το κοινό ανυπομονεί να δει μαζί, οι μοναδικές στιλιστικές επιλογές του ρόλου που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, η… Μικρή Αδερφή αλλά και η αναφορά στην περούκα της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δύο Ξένους.

Σε κάποιους δεν άρεσε τόσο

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από αυτό το πρώτο επεισόδιο λέγοντας πως είναι γενικά ασύνδετο και δεν προσφέρει στιγμές γέλιου.

τηλεοπτική σειράΕΡΤ1