Τηλεόραση|16.09.2024 11:00

Πρωινό Σουσού: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη

Newsroom

Με αέρα ανανέωσης και με κεφάτη διάθεση καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Τσολάκη μέσα από τη συχνότητα του OPEN στην λαμπερή πρεμιέρα της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωινό Σουσού». 

Η οικοδέσποινα της εκπομπής είπε την πρώτη καλημέρα παρέα με τη νέα, ανανεωμένη της ομάδα δίνοντας υπόσχεση για αποκλειστικές ειδήσεις και το κυριότερο πολλά...σουσού!

«Να έχουμε μια ωραία χρονιά με υγεία, με ωραίες στιγμές, με χαμόγελα, με ωραίες ειδήσεις και φυσικά με ωραία παρέα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σουσού», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τους νέους της συνεργάτες με ενθουσιασμό, υποδεχόμενη αρχικά έναν παλιό συνεργάτη και φίλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο πετυχημένος δημοσιογράφος δήλωσε: «Πολύ ευχαριστώ που με ξανακαλέσατε και πολύ ευχαριστώ που με χαιρετήσατε και τότε με ωραίο τρόπο».

Στη συνέχεια υποδέχθηκε τη δεύτερη κυρία του πλατό, τη δημοσιογράφο Νάνσυ ΠαραδεισανούΧαίρομαι πάρα πολύ που σε συναντώ επαγγελματικά στην Αθήνα, όλα θα πάνε ωραία», δήλωσε. Κλείνοντας υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, το τελευταίο νέο μέλος της πρωινής παρέας.

OPENΕλένη ΤσολάκηΛάμπρος ΚωνσταντάραςΠρωινό ΣουΣου