Τηλεόραση|21.09.2024 12:30

Ξεκίνησαν οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου - Το άγχος της πρώτης καλημέρας και οι απρόοπτες εκπλήξεις

Newsroom

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη ένταση και αγωνία, με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται. Τα κανάλια έχουν επενδύσει σε μια πληθώρα εκπομπών που απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά, ισορροπώντας ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Στόχος των στελεχών είναι να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να καταγράψουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ενώ η πολυμορφία του προγράμματος αναμένεται να κρατήσει τους θεατές καθηλωμένους μπροστά στις οθόνες τους.

Σήμερα (21/9) πραγματοποιήθηκαν οι πρεμιέρες των πρωινών τηλεοπτικών μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου. Από νωρίς το πρωί, τα φώτα στράφηκαν στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Weekenders», όπου ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος πήραν θέση μπροστά από τις κάμερες, πλέον σε ρόλο παρουσιαστή. Το σκηνικό της εκπομπής, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, έδωσε έναν ζεστό και αισιόδοξο τόνο, με τους δύο δημοσιογράφους να καλημερίζουν τους τηλεθεατές με χαμόγελο και ενθουσιασμό.

Ο Θανάσης Πάτρας, εμφανώς χαρούμενος, ξεκίνησε λέγοντας με χιούμορ: «Καλή μας αρχή Δημήτρη, επιτέλους, ξεκινήσαμε. Είναι σαν το σχολείο που στην αρχή δε θες να πας και μετά λες τι ωραία που είναι». Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πανόπουλος τόνισε πως η εκπομπή θα προσφέρει μια πλούσια γκάμα θεμάτων, από ενημέρωση και lifestyle, μέχρι συνεντεύξεις και μαγειρική, με στόχο να γίνουν η αγαπημένη παρέα του Σαββατοκύριακου.

Το σχόλιο για το όνομα της εκπομπής του Μάνεση

Παράλληλα, ο Alpha υποδέχτηκε για 8η χρονιά τον Νίκο Μάνεση με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο δημοσιογράφος, στην έναρξη της εκπομπής του, έκανε μια νοσταλγική αναδρομή, θυμίζοντας στους τηλεθεατές πώς προέκυψε το όνομα της εκπομπής, ενώ με χιούμορ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Φαίη Μαυραγάνη. Αργότερα μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε και μια αλλαγή που θα έχει η φετινή θεματολογία αφού, όπως είπε, θα έχουν και πολιτικό ρεπορτάζ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Με την ίδια ενέργεια και θετική διάθεση που τη χαρακτηρίζει, η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές ντυμένη στα ροζ, έχοντας στο πλευρό της, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Εμείς είμαστε ίδιοι όπως μας αφήσατε. Γενικά δε μας αρέσουν οι αλλαγές, νομίζω το έχετε καταλάβει τόσο καιρό» δήλωσε με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο, υποσχόμενη μια σεζόν γεμάτη ενδιαφέροντα θέματα και καλή διάθεση. Η εκπομπή ξεκίνησε μ' έναν τόνο χαράς και συγκίνησης, καθώς η Σίσσυ άρχισε να λαμβάνει ανθοδέσμες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήρθε όταν παρέλαβε λουλούδια από τον πατέρα της, με τον οποίο έχει πολύ τρυφερή σχέση. «Ο μπαμπάκας μου. Μπαμπακούλι μου γλυκέ… Μου έστειλες και μήνυμα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, τόσο πολύ. Είσαι πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μπαμπάκα μου» είπε συγκινημένη. 

Το απρόοπτο στην πρεμιέρα

Η πρεμιέρα, όμως, δεν κύλησε χωρίς εκπλήξεις. Ενα μικρό τεχνικό πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του όταν, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με την αίθουσα σύνταξης και τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Καπερναράκο, ο ήχος «κόπηκε» και η εκπομπή πέρασε απρόσμενα σε διαφημίσεις.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετώπισε το απρόοπτο με χιούμορ, λέγοντας: «Λοιπόν, άμα τον βρω ποιος μας μάτιασε… Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον καινούργιο γκαντέμη εδώ μέσα… Τέλος πάντων, δεν πειράζει, είναι αυτά της πρεμιέρας που για γούρι συμβαίνουν κάποιες ανατροπές».

Σίσσυ ΧρηστίδουΘανάσης ΠάτραςπρεμιέραΝίκος Μάνεσης