Τηλεόραση|22.09.2024 18:06

Demi Moore: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της δύσκολης παιδικής της ηλικίας - «Ζούσα μία παράνοια»

Newsroom

Η Demi Moore άνοιξε την καρδιά της πρόσφατα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της δύσκολης παιδικής της ηλικίας, περιγράφοντας την κατάσταση ως «παράνοια». Η 61χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Τhe Drew Barrymore Show», όπου μίλησε για την ανατροφή της, αναφέροντας πως οι γονείς της, την άφηναν να οδηγεί αυτοκίνητο σε ηλικία μόλις 13 ετών, χωρίς δίπλωμα.

«Θυμάμαι να οδηγώ στον αυτοκινητόδρομο και οι γονείς μου να μου λένε: "Αν σε σταματήσουν, απλώς πες ότι πήρες το αυτοκίνητο χωρίς άδεια". Αυτό το έβλεπαν σαν λύση, αλλά εγώ το βίωνα σαν τρέλα» αποκάλυψε. Η εμπειρία αυτή, όπως είπε, αποτελεί μόνο μία από τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας.

Τόσο η Moore όσο και η Barrymore έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στην παιδική τους ηλικία, παίζοντας περισσότερο τον ρόλο του «γονέα» για τους γονείς τους, παρά το αντίθετο. Η Moore, μάλιστα, έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στην τραυματική σχέση με τη μητέρα της, Virginia.

 

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Harper’s Bazaar», το 2019, μίλησε για τη στιγμή που η μητέρα της πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών όταν εκείνη ήταν παιδί. «Χρησιμοποίησα τα μικρά παιδικά μου δάχτυλα για να βγάλω τα χάπια από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου κρατούσε ανοιχτό το στόμα της» είχε δηλώσει.

Παρότι ο βιολογικός πατέρας της ήταν ο Charles Harmon Sr., η Moore είχε μεγαλώσει με τον Dan Guynes, τον άντρα που η μητέρα της παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν μόλις τριών μηνών. Ωστόσο, ο Guynes έβαλε τέλος στη ζωή του, το 1980, σε ηλικία 37 ετών, κάτι που επηρέασε βαθιά την ηθοποιό.

Παρά τις προκλήσεις, η Moore δηλώνει σήμερα πως έχει καταφέρει ν' αποδεχτεί τις αδυναμίες των γονιών της. «Ξέρω ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν με τις συνθήκες και τη συνειδητοποίηση που είχαν τότε» είπε, εκφράζοντας την κατανόησή της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και οι ίδιοι.

Ντέμι Μουρηθοποιόςγονείς