Τηλεόραση|17.04.2019 12:39

Λάκης Λαζόπουλος: Ο Γιάννης Πλούταρχος «μάγεψε» με τα νέα του τραγούδια (vid)

Newsroom

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε τα καινούργια του τραγούδια στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, το βράδυ της Τρίτης και χάρισε στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Μετά τα σατιρικά σχόλια του Λαζόπουλου για Αυτιά, Άδωνι, Εξάρχεια και μίζες το κοινό διασκέδασε με λαϊκές επιτυχίες στο Αλ Σιχτίρι.

Ο Πλούταρχος αποκάλυψε μερικά από τα 20 νέα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου του, «Τραγούδια Ακατάλληλα», που θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη, 18 Απριλίου, από την Panik Platinum, σε όλα τα δισκοπωλεία, τα περίπτερα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εκτός από παλιότερες επιτυχίες του, όπως τα «Αχ Κορίτσι Μου», «Δε Με Παίρνει», «Φίλε» και «Το Καλύτερο Παιδί», ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε τον  προπομπό του νέου του δίσκου, το «Σε Έχω Ανάγκη», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και τα καινούργια «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου», «Κάπου Αλλού», «Το Βιβλίο», «Περασμένα Μεσάνυχτα», «Δε Μου Πάει Η Μοναξιά», «Όταν Αγαπάς», «Από Περιέργεια» και «Είκοσι Ψυχές», αποσπώντας θετικές εντυπώσεις και θερμό χειροκρότημα για τα τραγούδια που έχει ετοιμάσει!

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΓιάννης ΠλούταρχοςΛάκης Λαζόπουλος