Τηλεόραση|13.10.2024 10:00

The Voice of Greece: O Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι ο Λιανός ξεκινά... πολιτική καριέρα

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ του Σαββάτου (12/10), το «The Voice of Greece». Ο μουσικός διαγωνισμός, που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, επέστρεψε ανανεωμένο για μία νέα «εκρηκτική» σεζόν στον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς του, επέστρεψε στην παρουσίαση του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού για να υποδεχθεί τους τέσσερις coaches (Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης και Έλενα Παπαρίζου) και να βρεθεί στο πλευρό των υποψήφιων τραγουδιστών με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

«Όπως ξέρετε τα τελευταία τέσσερα χρόνια οικοδεσπότης του σόου ήταν ένας εξαιρετικός παρουσιαστής και ένας σπάνιος συνεργάτης, ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος ζει μόνιμα πια στη Δομινικανή Δημοκρατία και μάλιστα αυτό τον Νοέμβριο κατεβαίνει υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό του Λουίς Σαβέλ Φερνάντεζ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτόν τον νέο του ρόλο» είπε με χιούμορ, αρχικά, ο παρουσιαστής. «Οπότε επειδή τα δρομολόγια Αίγινα – Πειραιάς θα είναι πολύ πιο εύκολα από τα Αθήνα – Άγιος Δομίνικος, μαντέψτε ποιος θα παρουσιάσει το σόου φέτος. Το βρήκατε» πρόσθεσε. 

Χρήστος Μάστορας: «Νιώθω ζεστασία και ασφάλεια»

Λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα το «The Voice of Greece», ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. O τραγουδιστής δημοσίευσε μία σειρά από backstage φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: 

«Το @thevoiceofgreece ξεκινάει απόψε στις 21:00 στον @skaitv.gr… Δίπλα στην my number one @helenapaparizouofficial , στον κολλητ(yo!) τρελιάρη @panosmouzourakis και φυσικά το Υπερείδωλο @georgemazonakis , νιώθω ζεστασιά, ασφάλεια και αγάπη καλλιτεχνική!!! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη επιτροπή -αν εξαιρέσεις εμένα- από αυτήν… Όλα αυτά με τις ευλογίες του ευφυέστατου και γλυκύτατου οικοδεσπότη μας @ykapoutzidis !!!… Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε! Και θέλουμε να κερδίζετε ρε κολλητάρια μου».

 

Γιώργος ΛιανόςΣΚΑΪΠάνος ΜουζουράκηςΈλενα ΠαπαρίζουΧρήστος ΜάστοραςπρεμιέραΓιώργος ΜαζωνάκηςΓιώργος ΚαπουτζίδηςThe Voice