Τηλεόραση|19.10.2024 22:53

Τραϊάνα Ανανία: Έκπληξη! Εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στο The Voice και πήρε την πρόκριση

Newsroom

Έκπληξη στους κριτές και το κοινό του The Voice έκανε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, με εμφάνισή της σε ρόλο διαγωνιζόμενης.  

Η Τραϊάνα Ανανία τραγούδησε τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση, με την Έλενα Παπαρίζου, να γυρνάει την καρέκλα της και να της δίνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι. Ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο είναι φίλοι εδώ και χρόνια, βλέποντάς την αναφώνησε χιουμοριστικά «Η Ζέτα Μακρυπούλια».


«Χτύπησε η καρδιά μου»

Η Τραϊάνα Ανανία εξηγώντας του λόγους που έθεσε υποψηφιότητα στο The Voice, είπε «είδα το τρέιλερ, χτύπησε η καρδιά μου και λέω "ήρθε η ώρα"», ενώ διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ηθοποιία.

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με τη μουσική, επεσήμανε, «ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ». 

ειδήσεις τώραΤραϊάνα ΑνανίαΈλενα ΠαπαρίζουThe VoiceΠάνος ΜουζουράκηςΧρήστος Μάστορας